GOP kentsel dönüşüm 2018!
Gaziosmanpaşalılara prestijli, ferah ve güvenli yaşam alanları sunacak olan GOP kentsel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

2020 yılına kadar tamamlanması beklenen GOP kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığı zaman yeşil alanların sayısı da yüzde 114 oranında artmış olacak. Dönüşüm süreci sona erdiği zaman Gaziosmanpaşa, toplamda 100 bin araç kapasiteli kapalı otopark alanlarına da sahip olacak.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm alanları içerisinde bulunan projeler kapsamında 3 bin 214 konutun inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Toplam 18 bölgede hayata geçirilen GOP kentsel dönüşüm 2018 kapsamında 4 bin 492 konutun yapım çalışmaları sürüyor.

Toplam 1.173 hektar alana sahip olan Gaziosmanpaşa'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakanlar Kurulu Kararları ile 432 hektarı riskli alan ilan edildi. Bu bölgede kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar başlatıldı.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mahalleleri için tıklayınız.
Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm ofisi için tıklayınız.

GOP kentsel dönüşüm 2018​ ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181