Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlar teslim edildi!
EMLAK Konut GYO tarafından hayata geçirilen Esenler Emlak Konutlan Projesi'nin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla gerçekleşti. 2 bin 373 konut ve 55 ticari üniteden oluşan Esenler Emlak Konutlan'nda 1.403 adet konut ve 32 adet işyeri sahiplerine teslim edildi. Esenler Havaalanı Mahallesi 1095 Ada 16 parselde yapımı süren projenin İnşaat maliyeti 510 milyon TL olduğu açıklandı.

24 AYDA TAMAMLADIK
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Ekim 2012de Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatla eski binalar yıkıldı. 2014 yılı nisan ve mayıs ayında hızlı bir şekilde ihalelere başladık ve kentsel dönüşümün, şehirlerimiz için, özellikle de İstanbul için hayati öneme sahip olduğu inancıyla, 24 ay gibi bir zamanda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Esenler Belediyesi'nin ve proje yüklenicilerinin katkılarıyla teslim aşamasına geldik" diye konuştu.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181