İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesinin detayları!
Beyoğlu Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu.

1,6 hektarlık alanda yerinde dönüşümün uygulanacağı İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesinin alanında plansız, tapusuz çoğunluğu ruhsatsız 282 konut ve 18 dükkan bulunuyor. Konut, dükkan, dini tesis ve otoparkın bulunacağı İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesi 397 konut ve 20 dükkandan oluşacak.  

43’ü 1+1, 318’i 2+1, 31’i 3+1 ve 5’i ise 4+1 planında inşa edilecek olan İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesinin 1. etabı 14 bin 959 metrekare alan üzerinde yükselecek. 435 araçlık otoparkın yer alacağı İstanbul Beyoğlu Sütlüce Örnektepe kentsel dönüşüm projesinin 1. etabında 168 konut ve 10 dükkan yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181