İstanbul Gaziosmanpaşa'da dönüşüm hız kazanıyor!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada "Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kazanacak" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nce adaletli, şeffaf ve uzlaşma eksenli bir anlayışla sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Uzun dönemli teknik ve planlama çalışmalarının ardından 5.000'likve 1.000'lik tamamlanmasıyla ilçede yıl sonuna kadar 4 bölgede temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Tvvitterdan bir yorum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise ilçedeki çalışmaların hız kazanacağını vurguladı. Gaziosmanpaşa ve Üsküdar'da yürütülen çalışmalara değinen Bakan Özkahesi, twitinde şu ifadelere yer verdi: "Gaziosmanpaşa ve Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanarak devam edecek."

Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise "Bu yıl içerisinde 4 bölgede temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kimseyi mağdur etmeden, büyük bir hızla tamamlayacağız" dedi.

Tünaydın Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181