Kağıthane Belediyesi sosyal konutları hak sahiplerine teslim etti!
Kağıthane Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarından etkilenen vatandaşlar için yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta yapılan ve 14 bağımsız bölümden oluşan projenin teslim töreni düzenlenen törenle yapıldı.

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeye 34 yeni eser kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, sosyal konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Kağıthane’de kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine değinen Başkan Kılıç, “İlçemizdeki eski yapıların büyük bir bölümünü dönüştürdük. Eskiden havası en kirli ilçe konumundaydık. Bu duruma sebebiyet veren başta fabrikalar olmak üzere bir çok yapılı kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ortadan kaldırdık. Bu sayede İstanbul’da havası en temiz ilçe konumuna ulaştık. Bu konuda bizim gayretlerimiz kadar halkımızın sabrı da önemli rol oynadı” dedi. Başkan Kılıç, bin 145 metre kare alan üzerine yapılan projenin, 14 bağımsız bölümden oluştuğunu kaydetti. 

Kağıthane Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181