Kağıthane kentsel dönüşüm ile yenileniyor!
2004 yılından bu yana büyük bir değişim gösteren ve çehresi baştan sona yenilenen Kağıthane’de bu yenilenmeyi sağlayan en önemli unsurlardan biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

YAPI STOĞU YENİLENDİ
Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte yapı stoğunun %46’sı yenilenen Kağıthane’de bu kapsamda 240 bin vatandaşa da depreme dayanıklı modern evlerde yaşama imkanı sağlanmış oldu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kağıthane Belediyesi’nin teşvikleriyle yapımına başlanan Adatepe Teras projesi de ilçeye kazandırılan modern konutların en son örneklerinden birini oluşturuyor.

EV SAHİPLERİ TAPULARINI ALDI
2015 yılında yapımına başlanan ve inşaatı halen devam eden proje de geçtiğimiz günlerde de daire sahiplerine tapu dağıtım töreniyle tapuları teslim edildi. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı törende ev sahipleri tapularını almanın sevincini yaşadı.

14 kat ve 80 lüks daireden oluşan, 2016 yılı içinde tamamlanması öngörülen proje bittikten sonra Kağıthane’de yapılacak diğer kentsel dönüşüm çalışmalarına da örnek teşkil edecek.

Ensonhaber


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181