Karayolları kentsel dönüşüm hak sahipleri kura ile belirlendi!
Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde yürütülen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi. Başkan Usta, “Biz kentsel dönüşümle önce gönülleri inşa ettik, sonra konutları inşa ettik” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm konutları hak sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde yürütülen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri yapılan kura çekimiyle belirlendi. İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlıbel, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve TOKİ Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Banu Tantan da kura törenine katılarak vatandaşların heyecanına ortak oldu.

“MUTLUYUZ, HEYECANLIYIZ”
Kura ile belirlenen dairlerin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Usta, “Karayolları Mahallemiz çok büyük bir mahalle. Kentsel dönüşümün temelden yapılması planlanmış bir mahalle. TOKİ ile işbirliği yapmak suretiyle 1. etabı tamamlamak üzereyiz. Hak sahiplerimizin kura çekimlerini yapıyoruz. Mutluyuz, heyecanlıyız. Zor bir bölgeydi baktığımız zaman. Şuan hızlı bitirdiğimiz bir bölge konumunda. Özellikle hak sahiplerimize, Gaziosmanpaşa halkı adına teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

“ÖNCE GÖNÜLLERİ İNŞA ETTİK, SONRA KONUTLARI”
Başkan Usta, süreci hak sahipleriyle uyum ve anlayış içinde yürüttüklerine vurgu yaparak, “Biz kentsel dönüşümle önce gönülleri inşa ettik, sonra konutları inşa ettik. Gönülleri inşa etmezsek bu mümkün olmazdı. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla köklü çözüm, temelden çözüm, sorunsuz ve mutlu yaşam alanları olarak gördüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“HERKESE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”
Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlıbel ise, “Gecekondu Türkiye’sinden artık insanların modern yaşam alanlarında yaşadığı Türkiye’ye geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gönül yöneticiliğinin temel atılmıştı. Bugün gelinen noktada çok şükür sözlerimizi tuttuk. Başkan Hasan Tahsin Usta’ya Gaziosmanpaşa’da bu değişimi, dönüşümü sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YENİ EVLERİ BELİRLENEN VATANDAŞLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI
Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde vatandaşlar merak ve mutluluğu bir arada yaşadı. İlk kurayı Milletvekili Çamlıbel ve Başkan Usta birlikte çekti. Yeni evleri belirlenen vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi modern konutların yanı sıra yeşil alan ve sosyal tesisleri de barındırıyor. Yeni konutlarında vatandaşlar, 1.200 kişi kapasiteli camii, kapalı spor salonu, kapalı bay-bayan yüzme havuzu, çocuk parkı, kafeterya alanı, 32 derslikli okul ve spor salonu ile her daireye özel bir otopark alanına kavuşacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181