Kartal kentsel dönüşümde sıra Atalar Mahallesi'nde!
Kartal Belediyesi tarafından hayata koyulan 'Deprem ve Yerinde Dönüşüm' projesi kapsamında Atalar Mahallesindeki 8 binanın yıkım töreni gerçekleştirildi. Törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altinok Öz'ün yara sıra ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı. Törende ilçe içindeki Atalar Mahallesi Ata Sokak'ta yer alan Erdemirler ve Denizkent sitesinin yıkımına başlandı. Başkan Öz, konuşmasının büyük kısmında darbe girişimine değinen Başkan Öz, "Demokrasiye devam diyen, bu olaya katılmayan askerimize, polisimize, görevlilere, halkımıza hepiniz adına teşekkür ediyorum. Demokrasi adına kendini feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Öz, konuşmasının devamında Kartal'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını konuşmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakara Mehmet Özhaseki ile bir araya geleceğini belirterek, "Türkiye'de bu konuda en çok fikir üreten kafa yoran bir belediyeyiz. Tabii ki önerilerimiz olacak. Onlan alt alta ama kısa başlıklar halinde sayın bakana ileteceğiz. İnşallah önümüzdeki dönem kadrosunu iş yapan insanlarla ve bir an önce kurarlar. Dönüşümün önündeki bazı yasal sorunlar çözülmüş olur. O zaman daha hızlı bir şekilde bu yolu başarmış oluruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181