Kiptaş Akşemsettin projesi!
Kiptaş tarafından inşa edilecek olan ve ilerleyen günlerde görüşmelerin başlayacağı Kiptaş Akşemsettin projesi planlama çalışmaları tamamlandı. 

Yatay mimariyle tasarlanacak Kiptaş Akşemsettin projesinde ilk kazmanın 2018 yılı içerisinde vurulması planlanıyor. Akşemsettin mahallesi kentsel dönüşüm projesi dışında ayrıca Eyüpsultan Belediyesi 4 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Eyüpsultan kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Akşemsettin mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Eyüpsultan Belediyesi Kiptaş Akşemsettin projesi dışında Çırçır mahallesi, Nişanca Mahallesi, Karadolap ve İslambey mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarını Kiptaş imzasıyla hayata geçirmeyi hedefliyor.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181