Mint 2017'de 7 yeni projeyle geliyor!
Yılda 250 bin konutun yenilenmesi planlanan istanbul'da kentsel dönüşüm sürecine bir marka daha dahil oldu.550 milyon lira değerinde proje için düğmeye basan Mint.15 yılda 2 milyar dolarlık iş hacmi oluşturmayı hedefliyor.

Kentsel Dönşümle sadece binaların değil,sokaklar ve 1 mahallelerin de dönüşümünü yapma hedefiyle yola çıkan Mint, öncelikle Şişli, Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinin önemli bir kısmını içine alan Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirecek. Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Sefer Altıoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği 'Mint' markası ile Şişli, Beyoğlu ve Kağıthane ilçesinin önemli bir kısmını içine alan Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirilmesi planlanıyor.

YILDA 750 KONUT
Mint'in hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda konuşan Sefer Altıoğlu, İstanbul'da 1.5 milyon konutun dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirterek, Mint olarak hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üretimi yapacaklarını kaydetti.

TOPLAMIN YÜZDE 10'U
Sefer Altıoğlu, önümüzdeki 15 yıl içinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık iş hacmi oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Sefer Altıoğlu, bu rakamın, faaliyet gösterdikleri bölgelerdeki dönüşüme girmesi gereken konut sayısının yüzde 10'una tekabül ettiğini belirtti.

BU YIL YEDİ PROJE YAPACAK 
Geçen yıl güneş enerjisinden faydalanarak yaptıkları ilk proje olan Mint Kâğıthane'de yoğun bir talep gördüklerini söyleyen Altıoğlu, 2 ay gibi kısa bir sürede satışını, bir yıl gibi kısa bir sürede ise inşaatını tamamladıklarını ifade etti. Bu yıl içinde 'Yeni Nesil Şehir Apartmanları' konseptiyle hayata geçirecekleri Mint Çağlayan, Mint Şişli ve Mint E-5 olmak üzere 3 projenin ruhsatının hazır olduğunu belirten Altıoğlu "Yine bu yıl içinde ruhsat aşamasında olan ve anlaşmalarını yaptığımız 4 projemizle birlikte toplam 7 projemizin yatırım değeri 550 milyon lirayı bulacak" dedi.


Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181