Mono İnşaat Bağdat Caddesinde 2 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek!
Sahip olduğu mimarlık ve mühendislik vizyonuyla inşaat ve gayrimenkul sektöründe 27 yıldır fark yaratan uygulamalara imza atan Mono Mimarlık İnşaaat, Bağdat Caddesi’nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine 2 yeni proje daha ekledi. Projeleriyle kalite standartlarını zirveye taşıyan şirket, Suadiye ve Fenerbahçe’de yapacağı yeni projeleriyle, bugüne kadar  11 projeyle toplamda 55 bin metrekarelik alanın dönüşümüne imza atmış olacak. Şehrin merkezinde deniz manzaralı konumlarıyla dikkat çeken 2 projenin de bu yılın 2’nci yarısında teslim edilmesi planlanıyor.
 
Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 27 yılık bir tecrübeye sahip Mono Mimarlık; gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlarla sektörün tüm alanlarına imzasını atarken kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. İstanbul’da Bağdat Caddesi ve civarını kapsayan bölgede bugüne kadar 110.000.000 TL’lik bir yatırımla, toplam 55 bin metrekarelik bir alanın dönüşümüne imza atan şirket, son olarak Suadiye ve Fenerbahçe’de geliştirdiği 2 yeni projeyle de kentsel dönüşümdeki tecrübesini bir kez daha kanıtlıyor.
 
En yeni teknolojiler ve en kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen projeler, mimari ve mühendislik açısından sunduğu üst düzey kalite ile de dikkat çekiyor. Sahil ve Bağdat Caddesi arasında yer alan merkezi konumuyla dikkat çeken Suadiye Akın Sokak'taki proje; 2+1, 3+1,3+1 dubleks ve 4+2 dubleks dairelerden oluşuyor. Büyüklükleri 102 metrekare ile 287 metrekare arasında değişen deniz manzaralı daireler, 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fenerbahçe Egemen Sokak'taki proje ise 1+1, 2+1 ve 4+2 dubleks dairelerden oluşuyor. Büyüklükleri 75 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen daireler 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kutu kutu kutu
Yatırımcı talepleri 2 projeyi doğurdu

Kentsel dönüşüm projelerini ticari bir faaliyet olarak değil, bölgenin mimarisiyle sosyo-kültürel dokusunu da ele alarak planladıklarına değinen Hulusi Zeren, konuya şu sözlerle açıklık getirdi: “Kentsel dönüşümün ticari kaygı güdülerek yapılması, kalite standartlarını düşürdü ve yatırımcı memnuniyetsizliklerini de beraberinde getirdi. Bu durum karşısında biz Mono Mimarlık İnşaat olarak müşterilerimizden aldığımız güvenle doğru bildiğimiz yoldan ilerlemeyi seçtik. Dolayısıyla yatırımcı taleplerinde son dönemde ciddi artış yakaladık. İnşaatı süren 2 yeni projemiz de bu artan talebin bir yansımasını oluşturuyor.“

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181