Öğretmenler Sitesi kentsel dönüşümünde 2. etap 5 ay sonra teslim!
2007 yılında kurulan Eska Mühendislik proje üretimindeki hızı ve kalitesi ile inşaat sektöründe kısa sürede ön plana çıkmayı başardı. Tuzla'da etaptan oluşan Öğretmenler sitesi projesinin ilk etabını teslim eden şirket, projenin ikinci etabının yapımını ise büyük bir hızla sürdürüyor. Öğretmenler Sitesi projesinin bulunduğu lokasyonda kalitesi ile standartları yukarı çeken bir proje olduğunu belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kartal ile Eska Mühendisliği ve projelerini konuştuk.

Emrah Bey, Eska Mühendislik hakkında bilgi alabilir miyiz?

Şirketimiz sektöründe 10. yılına doğru ilerliyor. Ben inşaat mühendisiyim, uzun yıllar belediyede bölge mühendisi olarak çalıştım. Daha sonra ayrılarak taahüt ve özel konut projeleri üretmek amacı ile 2007 yılında Eska Mühendisliği kurdum. Kentsel dönüşüm yasası ile birlikte dönüşüm projeleri gerçekleştirmeye başladık ve bu alanda devam ediyoruz.

Eska Mühendislik az zamanda çok yol kat etti. Neye bağlıyorsunuz?
Biz yaptığımız işin ticari yönünün yanında manevi yönüne de değer veren bir kurumuz. Bir iş adamı olarak tabi ki kar etmek durmnundasımz netice de katma değer yaratıyor, istihdam oluşturuyor ve ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz. Biz bunun yanında insanların ev sahibi olma hayalini ve mutluluğunu da çok önemsiyoruz. Onlara verdikleri bütçeden çok daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz. Bu yüzden işimiz ile ilgili her şeyi onlara daha çok fayda sağlayacak şekilde yapıyoruz. Onların sevdikleri ile mutlu ve güvenli bir şekilde yaşayacakları evler planlıyor ve bu planladığımız evleri en kaliteli malzeme ile kaliteli bir işçilikle hataya geçiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız her proje bulunduğu bölgede emsal olacak özelliklere sahip oldu. Projemizi gezen gören insanlar bu farklılıkları görüyor ve kayıtsız kalmıyor, ilgi gösteriyor, projelerimizden ev sahibi olmak istiyor. Kentsel dönüşüm ile evini yenilemek isteyen insanlarında ilgisi de bizi mutlu ediyor. Onların bizim evimiz için de proje geliştirin, siz yenileyin demeleri bizim işimizi iyi yaptığımızı gösteriyor buda bize ayrı bir mutluluk veriyor.

Az önce de ifade ettiğim gibi insanlar projelerimizdeki kaliteyi,ilkleri, farklılıkları görünce mevcut yapılarını yenilememiz adına bizden teklif istiyorlar. Çok güzel bir söz vardır" Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" diye, insanlar yaptığımız işlere bakıyor ve bizi tercih ediyor. 2016 yılı içerisinde Eska ailesi olarak başlattığımız 3 projemiz var. Bunlardan ilki Eska Mare ismini verdiğimiz lokasyon olarak harika bir konuma sahip, Tuzla Marina'nın karşısında başlattığımız butik ve markalı projemiz 7 blok ve 20000 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. İkinci olarak EskaMarin projemiz k blok ve 17500 m2 kapalı alana sahip yine Marinaya çok yakın bir proje olup aynı zamanda ticaret alanlarının kıymet gördüğü bir lokasyona sahiptir. Kartal sahilde direkt ada manzaralı ticari üniteler ve konutlardan oluşan üçüncü projemiz iddialı projelerimizden biri haline gelmiştir.

ESKA Mühendislik olarak çalışanları, müşterileri ve iş ortakları ile kocaman bir aileyiz. Bir insanın mutluluğunun çevresindeki geniş ve mutlu insan topluluğu ile arttığına inanıyorum. Bir işadamı olarak ailemizi daha da büyütmeyi ve genişletmeyi istiyorum. Daha çok insana iş vermek, istihdam oluşturmak, daha çok insanın ev sahibi hayaline katkı sağlamak öncelikli hedefim. İşimizi en iyi şekilde yaparak insanlara en iyisini sunmak ve onların mutluluğuna mutluluk katmak bizim için çoğu ticari hedeften daha değerli.

Öğretmenler Sitesi projemiz bir kentsel dönüşüm projesi. 2 etaptan oluşan projemizin ilk etabını teslim ettik. İkinci etabını ise 5 ay sonra teslim etmiş olacağız. Projemiz de 5 blok da toplam 108 konut bulunuyor. 2+1 den 5+1 e ve dubleks seçenekleri ile insanlara ferah yaşam alanları oluşturuyoruz. Tuzla Marina'ya 10 dakika mesafede yer alan projemiz insanlara şehrin içinde keyifli ve güvenli bir yaşam sunuyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181