Beyoğlu’nda hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde bir yandan inşaat çalışmaları devam ederken, bir yandan da uzlaşma çalışmaları yürütülüyor. Vatandaşların çalışmalarla ilgili her türlü bilgiye online olarak ulaşabildiği proje son olarak İnfografik film ile anlatıldı. Sosyal medyada yayınlanan film yoğun ilgi gördü.
 
Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi İnfografik film için tıklayınız.

Arazi yapısı, tapu sorunu, hak sahiplerinin sayısı itibarıyla Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bir yandan inşaat çalışmaları devam ederken, bir yandan da uzlaşma çalışmaları yapılıyor. Hak sahipleri Smart Beyoğlu aplikasyonu ve vatandasinokmeydani.com adresinden mevcut durum ve dönüşümle ilgili her türlü bilgiye online olarak ulaşabiliyor. Projeyle ilgili son olarak İnfografik bir film de hazırlandı. Dönüşümle ilgili tüm ayrıntıların tek tek anlatıldığı film sosyal medyada büyük ilgi gördü.
 
HAK SAHİPLERİ İLE TOPLANTILAR YAPIYOR, TEK TEK GÖRÜŞÜLÜYOR
Okmeydanı Dönüşümü, iletişimi açısından da büyük özgünlük taşıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da projeyle ilgili soruları cevaplandırmak için bütün hak sahipleri ile toplantılar yapıyor, gerektiğinde tek tek görüşüyor. Uzlaşmalarını tamamlayan bölgelerde başlayan projenin; 5 yılda tamamlanması öngörülüyor.

Beyoğlu Belediyesi