Okmeydanı kentsel dönüşümde Bakanlar Kurulu kararı çıktı!
Beyoğlu'nda altı mahalle içinde bulunan bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesine dair Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Okmeydanı'nda Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerindeki bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanunun 2. maddesi ve ek 1. maddelerine göre Bakanlar Kurulu'nda 13 Haziran 2016'da kararlaştırılmıştı.

Kararı değerlendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı bölgesinin kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesiyle ilgili uzun zamandır beklediğimiz Bakanlar Kurulu kararı çıktı. Artık tapulardan sonra uzlaşmaların da başlayacağı yeni bir dönemin haberini verebiliriz" dedi.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181