Öz; 'Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak'!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme ve Takip Dairesi Başkanlığı çalışanlarından; İnşaat Mühendisi İsmail Yardımcı ve Mesut Tuncer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli İnşaat Mühendisi Bayram Ali Baştan da hazır bulundu.

“Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak”
İsmail Yardımcı ile Mesut Tuncer’e Kartal Belediyesi hizmet binasında yer alan proje odasını gezdiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Uğur Mumcu Meydan Projesi, Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi, Masal Evi, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi gibi Kartal’ın çehresini değiştirecek olan projelerle alakalı bilgi verdi. En yakın zamanda bu projeleri faaliyete geçireceklerini belirten Başkan Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz, Kartal ve Kartallılar, her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi. İnşaat Mühendisi İsmail Yardımcı ise yaptığı konuşmada Kartal’daki değişimin takdire şayan olduğunu, daire başkanlığı olarak Kartal Belediyesi ile ortak çalışmalara imza atmak istediklerini dile getirdi.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181