Petrol Sitesi'ni yapacak Katarlı yatırıma devam dedi!
QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Abdüllatif Ali Meer, Türkiye'deki darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin, şirketin bu yıl için planladığı yatırımları aksatmayacağını belirterek, projelere hız kesmeden devam edileceğini söyledi. Türkiye'de gayrimenkul, gıda, finans ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren QT Holding, gıda sektöründe 'The Pidde's' markası ile Türk mutfağının önemli lezzetlerini dünyaya tanıtıyor.

Gayrimenkule 200 milyon dolar
Finans sektöründe Avrupa Yatırım Fonu ile teknoloji fonu kuran holding, Türkiye'deki teknoloji yoğun girişimlere erken aşama yatırımlar yapılmasını sağlıyor. Holdingin diğer bir çalışma alanı olan lojistik sektöründe de stratejik açıdan önemli yatırımlara imza atılıyor. Darbe girişimi sırasında İstanbul'da olduğunu, Türk halkının, Cumhurbaşkanı'nın, Hükümet'in ve diğer siyasilerin ülkesine ve demokrasiye sahip çıkarak bu girişimin kuvvetli bir inançla bertaraf edildiğini gördüğünü ve bundan çok etkilendiğini anlatan Prof. Ali Meer, bütün bu yaşananlarınTürkiye'de yatırım yapma kararının ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha kendine gösterdiğini belirtti. Prof. Al Meer, Türkiye'ye yalnızca gayrimenkul sektörüne 200 milyon dolarlık yatırımla girdiklerini hatırlattı.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181