'Sarıgöl ve Yenidoğan'da 725 kentsel dönüşüm konutu 2019 yılı içinde teslim edilecek'!
Mahalle buluşmaları kapsamında Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri sakinleriyle bir araya gelen Başkan Usta, yapımına devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edecekleri müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Halk Meclisi’nde Sarıgöl ve Yenidoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mahallede devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarının 1. Etap konutlarını 2019 yılı içinde hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Usta, vatandaşları huzurlu, güvenli ve konforlu yaşam alanlarında yaşatmak için kentsel dönüşüm çalışmalarının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Yıkımı tamamlanan alanlarda da bu yıl inşaat çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Usta, “Vatandaşlarımızla anlaşma sağlayıp yıkımını tamamladığımız 3 bölgenin TOKİ, 2 bölgenin KİPTAŞ, 1 bölgenin de GOPAŞ ile inşaatına başlayacağız ve bu bölgelerde kira sıkıntısı yaşanmayacak” dedi.

“SARIGÖL VE YENİDOĞAN MAHALLELERİMİZİN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARINA GÖRE PROJE ÇALIŞMASI OLUŞTURACAĞIZ”
Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri’nde uygun alanları tespit edip öncelikli ihtiyaçlara göre proje çalışması yapacaklarını belirten Usta, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için uygun alanlar tespit edip PTT, Sağlık Ocağı, Ödeme Noktası gibi temel ihtiyaç olan kurumları kazandıracağız. Ayrıca Sarıgöl Mahallesi’ne yapacağımız 3 yeni okulun inşaatına da bu yıl başlayacağız” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin modern şehircilik anlayışıyla prestijli ve güvenli yaşam alanları oluşturmak için ilçe genelinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, 3 bin 500 konut hak sahiplerine teslim edildi. İlçe genelinde inşaatı devam eden 3 bin konut ise 2019 yılı içinde hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181