Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesi!
20 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

İsminin Taksim 360 olarak belirlendiği Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesinde 150 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. "Dünyada Yeni Olacak, Dünyada Yeri Olacak" sloganı ile hayata geçirilen GAP İnşaat Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Beyoğlu Belediyesi, Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Tarlabaşı 360 projesi 9 adadan oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Taksim Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesinde yoga salonu, teknik servis, kapalı yüzme havuzu, house keeping, fitness- spa, pilates, buhar odası, vale, sauna yer alıyor.

500 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Taksim 360 projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Ofis, konut, rezidans ve ticari ünitelerin bulunduğu Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat çalışmaları devam ediyor. Tarlabaşı Semti'nde bulunan proje 20 bin metrekarelik alandaki 188’i tescilli 269 binanın, bu binaların arasındaki sokakların ve tüm altyapının yenilenmesini kapsıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181