TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi nerede?
11.741.395,68 TL proje yatırım bedeli ile yükselecek olan TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi nerede sorsunun cevabı belli oldu. İstanbul Güngören'de yer alacak olan proje Tozkoparan (Osmaniye) Mahallesi'nde bulunuyor.



ÇED süreci başlayan TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde ortalama 896 kişi yaşaması öngörülüyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan projenin kuzeyinde İlkokul, yüzme havuzu ve spor salonu yer alacak.

79 araç kapasiteli otoparkın bulunacağı TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi 224 adet konuttan oluşacak. 8 bin 85 metrekarelik alanda inşa edilecek olan proje 7 katlı 6 blok olarak tasarlanacak. Projede 64 adet 1+1 ve 160 adet 2+1 daire seçenekleri bulunacak.

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181