Üsküdar Erguvan Evleri anahtar teslim töreni 30 Haziran 2021'de!

Altı yılda hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği hizmetlerle ilklere imza atan ve farkını ortaya koyan Üsküdar Belediyesi her işte olduğu gibi kentsel dönüşüm sürecinde de vatandaşlarımızın rızası çerçevesinde projelerini yürütmeye devam ediyor. Üsküdar Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelen belediyemiz, Erguvan Evleri anahtar teslimlerini törenle başlatıyor.

1876 konut, 142 dükkân, cami, aile sağlık merkezi, bilgi evi, muhtarlık, 24 derslikli okul, alt yapı ve çevre düzenlemesi ile yaşanabilir bir çevre haline getirilen Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Erguvan Evleri anahtar teslim töreni 30 Haziran Çarşamba Saat 18:00’de, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Birlik Camii altında başlıyor.

Üsküdar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181