Yeşilpınar ve Akşemsettin'de kentsel dönüşüm yakında başlıyor!
Yeşilpınar'daki Pınar Camii’nin olduğu daha önce riskli alan ilan edilmiş bölge, Akşemsettin Bulvarı Öğretmen Blokları ve altındaki bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm için yakında start verilecek.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşümün başlayacağını müjdeledi. Başkan Remzi Aydın, konuyla ilgili, “KİPTAŞ yakında proje tanıtımlarını yapacak. Her iki mahallemizdeki vatandaşlarımızı memnun edecek projeler olacak” dedi.

“PROJELER YATAY MİMARİDE OLACAK”
KİPTAŞ’ın projelerinin planlama çalışmalarının tamamlandığını ve yatay mimariyi esas alan projenin, konumu, sosyal donatı alanları, peyzajı, otoparkları ve alışveriş üniteleriyle mükemmel bir yaşam alanı olacağını ifade eden Başkan Aydın, şöyle konuştu;

“KİPTAŞ, bize projeyi sundu. Ben çok beğendim. İnşallah yakında açılacak KİPTAŞ tanıtım ofislerinde vatandaşlarımız da görecek. Ben onların da bu projeyi beğeneceklerini umuyorum. Akşemsettin ve Yeşilpınar’dan sonra Karadolap ve İslambey’de de kentsel dönüşüm çalışmaları başlaması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz”

Eyüpsultan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut 6 yıl önce

Bu alan mahkemelik,neye göre başlıyor diyorsunuz.Size bu bilgiyi kim verdi de yönlendirme yapıyorsunuz?

Avatar
ENGİN 5 yıl önce

Umut bey mahkeme falan kalmadı
İnşaat başlıcak iyice araştırın bence

banner182

banner181