İstanbul elektrik kesintisi! 14 Mart 2016
BAŞAKŞEHİR İlçesi, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., 2801 Sk. 00:10 - 08:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYÜP İlçesi, ÇIRÇIR Mh., ATATÜRK Cd., AKŞEMSETTİN Mh., SEVCAN Sk., SERHAT Sk., GÜRCAN Sk., OĞUZ Sk., CENGİZ TOPEL Cd., ELMAS Sk., AYTAÇ Sk. 09:30 - 12:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SARIYER İlçesi, ZEKERİYAKÖY MERKEZ Mh., SÖĞÜT Cd. Cd., AKASYA Sk. 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd., YEŞİLPINAR Sk., ARNAVUTKÖY Mh., BEBEK ARNAVUTKÖY Cd., ERZURUMLU ŞÜKRÜ PAŞA Sk., DULKADİROĞULLARI Sk., SET ÇIKMAZI Sk., MUMHANE Sk., FRANCALACI. Sk., ÜVEZ Sk. 08:30 - 11:30 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd. 10:00 - 12:30 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., MUALLİM NACİ Cd., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd., KİREÇHANE Sk., ALAYEMİNİ Sk., KEMAN Sk., MEZARLIK Sk., KURUÇEŞME ÇIKMAZI Sk., AKINCILARBAYIRI Sk., ESKİDOLAP Sk., MUHTAR NURETTİN Sk. 11:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH İlçesi, YAVUZ SULTAN SELİM Mh., SOĞUK TULUMBA Sk., MİSMARCI ÇEŞMESİ Sk., DEBBAĞ YUNUS Sk., MOLLABEY Sk., CİBALİ SETÜSTÜ Sk., PİR SULTAN Sk. 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇELİEVLER İlçesi, ZAFER Mh., BAHARİSTAN Sk., BULUT Sk., PLEVNE Sk., BARBAROS Sk., SİBEL Sk., GİRNE Sk., BAĞLARBAŞI Sk., ÖZLEM Sk., BALCIK Sk., EMİR SULTAN Sk., YAHYA KEMAL Sk., HALİT ZİYA UŞAKLIGİL Cd., YENİBOSNA_MERKEZ Mh., YAVUZ Sk., İSFAHAN Sk., ERGÜN Sk., ADEM Sk., YAŞAR Sk., METİNBEY Sk., MÜSLÜM Sk., ELVAN Sk. 08:00 - 20:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇELİEVLER İlçesi, CUMHURİYET Mh., URBAN Sk., OTAĞ Sk., MELTEM Cd., SAKIP SABANCI Cd., ÇELİK HANÇER 7. Sk., ÇELİK HANÇER 8. Sk., ÇELİK HANÇER 9. Sk., YİĞİT Sk. 09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENYURT
İlçesi, ISTİKLAL Mh., ATATÜRK Cd., 575 Sk., HAZAR Sk., PLATİN Sk. 09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., TEKSTİLKENT Cd. 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181