İstanbul elektrik kesintisi! 15 Mart 2016
EYÜP İlçesi, ÇIRÇIR Mh., ATATÜRK Cd., AKŞEMSETTİN Mh., SEVCAN Sk., SERHAT Sk., GÜRCAN Sk., OĞUZ Sk., CENGİZ TOPEL Cd., DERİN Sk., ELMAS Sk., AYTAÇ Sk. 09:30 - 12:30 saatleri arasında Teiaş Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi, YEŞİLOVA Mh., KARADENİZ Sk., ER Sk., SARAY Sk., TANSEL Cd., SİNEMA Sk., FATİH Cd., ZÜMRÜT Sk., MARMARA Cd. 08:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAĞCILAR İlçesi, MAHMUTBEY Mh., TAŞOCAĞI YOLU Cd., HALKALI Cd. 08:30 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., MUALLİM NACİ Cd. 08:30 - 11:30 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., ARNAVUTKÖY KURUÇEŞME Cd., MUALLİM NACİ Cd., ORMAN Sk., MERDİVEN Sk., ÖKSÜZÇOCUK Sk., KIRBAÇ Sk., ALAYEMİNİ Sk., ÇINARLIÇEŞME Sk., ESKİDOLAP Sk., MEKTEP ÇIKMAZI Sk., MEVKİP Sk. 10:00 - 12:30 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, KURUÇESME Mh., MUALLİM NACİ Cd., SAHİL ÇIKMAZI Sk. 11:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH
İlçesi, ALİ KUŞÇU Mh., FEVZİPAŞA Cd., İSLAMBOL Cd., YEDİ EMİRLER Sk., MALTA ÇARŞISI Sk., BAŞMÜEZZİN Sk., FATİH Cd., BOYACI KAPISI Sk. 12:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH İlçesi, AKŞEMSETTİN Mh., HALICILAR Cd., HEVESKAR Sk., OCAKLI Sk., ŞEHİT TEĞMEN MEHMET SARPER ALUS Sk., AKDENİZ Cd., ZÜLALİ ÇEŞMESİ Sk., CAZİP Sk., BALİPAŞA Cd., HEMDEM Sk., VATANDAŞ Sk., ÖKSÜZLER Sk. 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH İlçesi, AKŞEMSETTİN Mh., HİSSEDAR Sk., ÖKSÜZLER Sk., ŞAİR FUZULİ Sk., SARI ABDULLAH EFENDİ Sk., VATANPERVER Sk., İSKENDERPAŞA Mh., AİLE Sk., HAVLUCU Sk. 12:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAŞAKŞEHİR İlçesi, ŞAHİNTEPE Mh., ESKİ İSTANBUL Cd., ÇITIR Sk., ÇİMEN Sk., ZAFER Sk., KIRLANGIÇ Sk., KAĞAN Sk., AŞIK VEYSEL Cd. 08:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAHÇELİEVLER İlçesi, CUMHURİYET Mh., ÇELİK HANÇER Cd., URBAN Sk., YİĞİT Sk., MELTEM Cd., MESİRE Sk., ARIKAN Sk., YEŞİLADA Sk., SEVİL Sk., BİZİM Sk., ÇELİK HANÇER 3. Sk. 09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

AVCILAR
İlçesi, MUSTAFA KEMAL PASA Mh., YILDIRIM BEYAZIT Cd., KARANFIL Sk., DEMET Sk., NERGIS Sk. 09:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇATALCA İlçesi, KARACAKÖY MERKEZ Mh. 09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., TEKSTİLKENT Cd. 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Onarım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181