İstanbul elektrik kesintisi! 18 Mart 2016
ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., TIĞCILAR Sk., VADİ Cd., 09:00 - 12:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., VADİ Cd., TIĞCILAR Sk., 13:00 - 16:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi, YEŞİLOVA Mh., SARAY Sk., LEVENT Sk., FATİH Cd., KARADENİZ Sk., ORTA Sk., TANSEL Cd., KÜÇÜK ÇIKMAZI Sk., MARMARA Cd., MENEKŞE Sk., LALE Sk., AKDENİZ Cd., GAZİ OSMAN PAŞA Cd., NEŞE Sk., YENİCAMİİ Sk., SEVİM Sk., DİLEK ÇIKMAZI Sk., ER Sk., YAVUZ SELİM Cd., ŞAİR ÇIKMAZI Sk., ZÜMRÜT Sk., 2605 Sk., SİNEMA Sk., GÜR Sk., MEZARLIK Sk., KEMAL Sk.,  06:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYÜP İlçesi, ÇIRÇIR Mh., ZUHAL Sk., ŞEKER Sk., BİLGİÇ Sk., KAR Sk., NAR Sk., ATILGAN Sk., DİCLE Sk., GÜLEN Cd., CENGİZ TOPEL Cd., AKŞEMSETTİN Mh., DUMANLI Sk., SUNA Sk., ÇAKMAK Sk., HAN Sk., ÖZEN Sk., AYTAÇ Sk., YALI Sk., ALPEREN Cd., ŞEBNEM Sk., 09:30 - 12:30 saatleri arasında 154 kV Alibeyköy-İkitelli 1-2 ENH'larının Demontajı süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, YILDIZ Mh., ÇIRAĞAN Cd., ORTAKÖY SALHANESİ Sk., VAPURİSKELESİ Sk., YAHYA EFENDİ ÇIKMAZI Sk., 08:30 - 11:00 saatleri arasında BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, YILDIZ Mh., ÇIRAĞAN Cd.,10:00 - 12:00 saatleri arasında BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, YILDIZ Mh., ÇIRAĞAN Cd.,11:00 - 13:00 saatleri arasında BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, YILDIZ Mh., ÇIRAĞAN Cd., ORTAKÖY SALHANESİ Sk., 12:00 - 14:30 saatleri arasında BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SİLİVRİ İlçesi, ORTAKÖY MERKEZ Mh., HÜRRİYET Cd., PAPATYA Sk., UMUT Sk.,  09:00 - 17:00 saatleri arasında YATIRIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181