İstanbul elektrik kesintisi! 20 Mart 2016
FATİH İlçesi, AKŞEMSETTİN Mh., AKDENİZ Cd., AKŞEMSETTİN Cd., ALEMDAR Mh., ALİ KUŞÇU Mh., BAŞHOCA Sk., BAŞMÜEZZİN Sk., BALAT Mh., AYAN Cd.,00:40 - 02:30 saatleri arasında YATIRIM süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEYLİKDÜZÜ İlçesi, BEYLİKDÜZÜ - OSB Mh., 7. Cd., 12. Cd., 8. Cd., 09:00 - 18:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEYLİKDÜZÜ
İlçesi, BEYLİKDÜZÜ - OSB Mh., 7. Cd., 12. Cd., 8. Cd., 09:00 - 18:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 ARNAVUTKÖY İlçesi, HADIMKÖY Mh., MUSTAFA İNAN Cd.,09:00 - 19:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ARNAVUTKÖY İlçesi, ÖMERLİ Mh., GENERAL ŞÜKRÜ KORALTI Cd., KURTİNİ Sk., KARAPINAR Sk.- İSİMSİZ 15 Sk., 09:00 - 19:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., VADİ Cd., İPEK YOLU Cd., İDRİS NEBİ Cd., GİYİM KENT Cd.,09:00 - 12:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENLER İlçesi, ORUÇREİS Mh., GİYİM KENT Cd., VADİ Cd., 13:00 - 16:00 saatleri arasında BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAĞCILAR İlçesi, 100.YIL Mh., MELDA Sk., HÜSEYİN KARA ARSLAN Cd., MATBAACILAR Cd., 09:00 - 19:00 saatleri arasında YATIRIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAĞCILAR İlçesi, 100.YIL Mh., 9. YOL Sk., 09:00 - 19:00 saatleri arasında YATIRIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAĞCILAR İlçesi, 100.YIL Mh., VEYSEL KARANİ Cd.,09:00 - 19:00 saatleri arasında YATIRIM ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYÜP İlçesi, ÇIRÇIR Mh., ZUHAL Sk., CEYHAN Sk., BETÜL Sk., ULUDAĞ Cd., BİLGİÇ Sk., SARAY Sk., DÖNMEZ Sk., KAR Sk., NAR Sk., GİDEN Cd., DÖNEN Sk., NUR Sk., DİCLE Sk., GÜLEN Cd., AKŞEMSETTİN Mh., HAN Sk., YALI Sk., AYTAÇ Sk., ÖZEN Sk., ŞEBNEM Sk., 09:30 - 12:30 saatleri arasında 154 kV Alibeyköy-İkitelli 1-2 ENH'larının Demontajı süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEYLİKDÜZÜ İlçesi, ADNAN KAHVECİ Mh., HATAY Cd., ATAKENT Cd., KÖROĞLU Cd., MİNE Sk., MUTLU Sk., 11:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SARIYER İlçesi, REŞİTPAŞA Mh., İTÜ, 09:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ARNAVUTKÖY İlçesi, BOĞAZKÖY İSTİKLAL Mh., B.KÖY ATATÜRK-ATATÜRK Mh., ANADOLU Mh., HARAÇÇI- HARAÇÇI MERKEZ Mh., İSLAMBEY Mh., YAVUZ SELİM Mh., SAZLIBOSNA Mh., M.KEMAL PAŞA-ATATÜRK Mh., BOLLUCA HİCRET Mh., BOLLUCA MAVİGÖL Mh., BOLLUCA MER- BOLLUCA Mh., YUNUS EMRE B.KÖY MERKEZ Mh., HACIMAŞALI Mh., 00:10 - 11:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENYURT İlçesi, AKÇABURGAZ Mh., 175 Sk., 361 Sk., 4 Cd.,  10:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ESENYURT İlçesi, AKÇABURGAZ Mh., 85 Sk., 81 Sk., 45 Sk., 08:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ARNAVUTKÖY İlçesi, HADIMKÖY HASTANE Mh., 08:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYÜP İlçesi, TOPÇULAR Mh., CİCOZ YOLU Sk., FERHATPAŞA Cd., RAMİ KIŞLA Cd., 10:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEYLİKDÜZÜ İlçesi, BEYLİKDÜZÜ - OSB Mh., 2 Cd., 1. BULVARI,  09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SİLİVRİ İlçesi, ALİBEY Mh., ALİPAŞA Mh., BÜYÜKÇAVUŞLU MERKEZ Mh., CUMHURİYET Mh., ÇANTA BLD BALABAN Mh., ÇANTA BLD SANCAKTEPE Mh., FATİH SİLİVRİ Mh., FEVZİPAŞA Mh., GAZİTEPE Mh., GÜMÜŞYAKA MERKEZ Mh., HÜRRİYET Mh., İSMETPAŞA Mh., KADIKÖY Mh., KAVAKLI Mh., KÜÇÜK KILIÇLI Mh., MİMARSİNAN SİLİVRİ Mh., ORTAKÖY MERKEZ Mh., PİRİ MEHMET PAŞA Mh., SEMİZKUMLAR Mh., YENİ Mh., YOLCATI Mh.,  OVAYENİCE Mh., 05:30 - 11:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ŞİŞLİ İlçesi, GÜLBAHAR Mh., 5. YIL Sk.,08:30 - 11:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181