İstanbul elektrik kesintisi! 30 Aralık 2015
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre,

Adalar'da 10.00 ile 16.00 saatleri arasında, Büyükada Maden Mahallesi Yaşar Yokuşu, Sedef Yokuşu, Şair Hüseyin Siret, Şehsuvar Menemenlioğlu, Re'yan Şehsuvaroğlu, Zencefil Çıkmazı, Füsun Yokuşu, Heybeliada Alp Görüngen Yolu ve Refah Şehitleri Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Beykoz'da 13.00 ile 16.00 arasında, Acarlar Mahallesi 51. Sokak, 09.00 ile 18.00 arasında Göztepe Mahallesi Zaman Çıkmazı, Takvim Çıkmazı, Çağ Çıkmazı, Alev ve Göl Çıkmazı sokaklar elektrik alamayacak.

Sancaktepe'de 09.00 ile 18.00 arasında, Meclis Mahallesi Ziyade, Yunus, Asi, Ilıman, Cemal Gürsel ve Yeni Sokak, Meclis Mahallesi Koçak, Yavuz, Temaşa, Yeşim, Özben, Emre, Cemal Gürsel, Leman, Uğur sokaklar, Ümraniye'de ise 09.00 ile 12.00 arasında Atatürk Mahallesi Çayır, Tek Selvi ve Sütçü İmam Sokak'ta kesinti yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181