0.99 faizli konut projeleri İstanbul!
Yeni bir konut arayışında olanlar tarafından merak edilen 0.99 faizli konut projeleri İstanbul detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye genelinde konut satışları 2019 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,5 oranında azalarak 102 bin 236 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 276 konut satışı ve %16,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi bekleniyordu. Bu kapsamda 5 banka konut kredisi faiz ve konut finansmanı kar oranlarını 0,99'a düşürdü. İlk olarak Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kredisi 0.99 olan bankalar arasına daha sona Halkbank katıldı. Halkbank'ı ise Vakıfbank, Ziraat Katılım ve son olarak Vakıf Katılım takip etti.

Bankaların başlattığı kampanyaya daha sonra sektörün önde gelen inşaat firmaları da markalı konut projeleri ile destek verdi. Bizde sizler için halihazırda devam eden 0.99 faizli istanbul konut projeleri detaylarını derledik.

0.99 faizli konut projeleri İstanbul detayları şu şekilde;

- Teknik Yapı 4 projesi kampanya detayları için tıklayınız.
- Sinpaş Finans Şehir kampanya detayları için tıklayınız.
- Sinpaş Metrolife kampanya detayları için tıklayınız.
- Gökorman kampanya detayları için tıklayınız.
- Bizim Evler 7 kampanya detayları için tıklayınız.
- İkinci Evre Gedizler kampanya detayları için tıklayınız.
- Nivo Ataköy kampanya detayları için tıklayınız.
- Nivo İstanbul kampanya detayları için tıklayınız.
- Nidapak Küçükyalı kampanya detayları için tıklayınız.

0.99 faizli konut projeleri İstanbul detaylarını sizler için derledik. İstanbul 0.99 faizli konut projeleri ve istanbul 0.99 anlaşmalı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Konut kredisi faiz indirimi ne zamana kadar geçerli sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181