Markalı konut projesi üreticilerinden Ağaoğlu İstanbul konut projeleri listesini ve detaylarını sizler için araştırdık.

İşte Ağaoğlu İstanbul konut projeleri listesi;

Çekmeköy Park
1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer alacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde A bloklarda 4+1, B bloklarda 3+1, C bloklarda 2+1 ve 1+1 daire tiplerinin bulunacak. 30 bin metrekarede alışveriş merkezi denilebilecek bir zeminde yer alan lüks mağazalardan ve yiyecek içecek ünitelerinden oluşacak olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde spordan sanata, alışveriş caddesinden çocuk oyun alanına, bisiklet ve koşu yolundan yüzme havuzuna kadar çeşitli sosyal donatı alanları bulunacak. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Maslak 1453
​4 bin 789 konut ve 178 ofisten oluşan Maslak 1453 daireleri stüdyo dairelerden 4,5+1'lere kadar daire seçenekleri ile tasarlanıyor. 2 milyon metrekareye varan inşaat alanıyla Avrupa’nın en büyük yaşam kompleksine sahip olan projede 21 ila 55 katlı 24 blok yükseliyor. Maslak 1453 fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Andromeda Gold
Zemin+51 kat ve toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold projesinin her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanları bulunuyor.

Ağaoğlu İstanbul konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Ağaoğlu satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr