Dap Yapı'dan yüzde 10 indirim kampanyası!
DAP Yapı, orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan projelerinde cazip satış kampanyası başlattığını açıkladı. Hemen teslim daire, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan ödüllü projelerde kira garantisi, yüzde 10 indirime ek olarak peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor. Sadece 2 bin 950 liradan başlayan taksitlerle Halkbank'ın Konut Kredisi Desteği ile 60 ay vadede yüzde 0.42,120 ay vadede ise yüzde 0.70 faiz oranı gibi farklı ödeme seçenekleri bulunuyor.

KİRA GARANTİLİ PROJELER
Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Royal Center ve DAP Vadisi nde yer alan ofis projelerini kapsayan kampanya ile ister oturum istenirse hemen yatırım imkânından yararlanılıyor. Eşyalı ve eşyasız alternatifleri ile 5 yıldızlı otel lüksüne sahip rezidanslar Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule ve Tango Kulede 1+0,1+1 ve 2+1 daireleriyle hem oturumcu hem de yatırımcılara yönelik "Kendi Kendini Ödeyen Rezidanslar" kampanyası dikkat çekiyor. 10 yıllık banka kredisi kullanılarak satın alınan rezidansların 8 yılı kira geliri ile ödenebiliyor. DAP Yapı, Dalga Kule ve Vazo Kulede ise rezidansın oturum amaçlı kullanılmayacak olması halinde ilk 5 ay kira bedelini karşılıyor.

Anadolu Yakasının çekim merkezi Bağdat Caddesine sadece 10 dakika uzaklıkta yer alan Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Royal Center projeleri bölgedeki adliyeler, hastaneler, özel ve devlet üniversiteleri, alışveriş merkezleri, Sahiba Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü, E-5, metro ve İstanbul Ankara hızlı tren projesinin istasyonlarına yakınlığı ile önemli bir lokasyonda bulunuyor. İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesinde faaliyete geçen DAP Vadisi nde ise ofis alanları, her bir projenin içinde bulunan toplantı odaları ve iş adamlarına yönelik geliştirdiği VIP hizmet anlayışıyla beyaz yakalı çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılanıyor. Çeşitli mağazaların, restaurantlann ve cafelerin de yer aldığı DAP Vadisi yaşam alanları ile de dikkat çekerken, bölgenin kalkınmasına katkı sağlıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Çağlayan Bölgesini bir DAP Vadisine dönüştüren DAP Yapı, bölgenin kentsel dönüşümünü de katkı sağlıyor.

ALTERNATİF ÖDEME SİSTEMLERİ
Tarihi kampanyaya dahil tüm projelerde yüzde 10 indirimine ek olarak tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Otel lüksünü içeren rezidansların Halkbank'ın Konut Kredisi Desteği ile 60 ay vadede yüzde 0.42,120 ay vadede ise yüzde 0.70 faiz imkanının verildiği ve sadece 2 bin 950 liradan başlayan taksitler ile otel lüksünü içeren rezidanslara sahip olunabiliyor. DAP Yapıdan 36 aya kadar varan vadelerde de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yatırıma devam ettiklerini belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şunları söyledi: "Ürettiğimiz binlerce konutu daima söz verdiğimiz tarihte ve vadettiğimiz kalitede teslim ettik. Gittiğimiz yerlere katma değer kazandırdık. Çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duran projelerimiz görünümüyle, kalitesiyle ve en önemlisi üstün inşaat özellikleriyle öne çıkıyor. Konut edinmek isteyenler için tüm imkânları seferber etmiş durumdayız. Özellikle yakın gelecekte Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule projelerindeki konseptin daha çok ilgi çekeceğine inanıyoruz ve bu doğrultuda yatırıma devam ediyoruz. Şu anda ülkemiz bir süreçten geçiyor ve elbette turizm sektörü de durgunluktan payını aldı. Fakat kısa sürede toparlanıp yine yabancıların sık ziyaret ettiği rotasyonlardan biri olacağız. Dolayısıyla otellerimizin doluluk oranlarının artacağına, bu konseptin geleceğine inanıyoruz ve yatının yapıyoruz"

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181