Dap Yapı İstanbul projeleri!
Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı İstanbul projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Sektörde adından sıkça söz ettiren Dap Yapı İstanbul projeleri satışları halen devam ediyor. Ayrıca Dap Yapı şu anda İzmir'de Dap İzmir projesinin de satışına devam ediyor. 

Dap Yapı İstanbul projeleri detayları ise şu şekilde; 

Teras Kule 
Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin metrekare büyüklükleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Kartal konut projeleri arasında yer alan projede yüzme havuzu, spor tesisleri, yeşil bahçe alanları ile sosyal donatıları bulunuyor. Teras Kule konut kampanyası için tıklayınız.

Adam Kule
27 katlı tek bloktan oluşan Adam Kule Maltepe projesinde 54 rezidans daire ve 88 adet home-ofis, bulunuyor. İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlanıyor. Adam Kule adres bilgisi için tıklayınız.

Vazo Kule 
İstanbul’un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos’ta yükselen projede lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, otopark ve helikopter pisti yer alıyor. Birçok imkana sahip olan projede dairelerinde adalar ve deniz manzarası yer alıyor. Vazo Kule adres bilgisi için tıklayınız.

Taksim Petek
Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanan proje 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşuyor. 132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip projede daireler 103 metrekare - 239 metrekare aralığında, ofisler 92 - 142 metrekare arasında ,ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. Taksim Petek nerede? Tıklayınız.

Validebağ Konakları
880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan ​projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Validebağ Konakları konut kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181