Deniz İstanbul Mercan Konakları yeni etap satışta
Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçirilen ve az katlı apartman konseptinde tasarlanan Deniz İstanbul Mercan Konakları Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükseliyor.

2 etaptan oluşan Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde 127 adet 1+1, 241 adet 2+1, 583 adet 3+1, 58 adet 4+1 daire olmak üzere toplam bin 9 konut yer alıyor. Mercan Konakları’nın ilk etabında yer alan 2+1 daireler 127 ve 144 metrekare, 4+1 daireler ise 213 metrekare 3+1 daireler ise 160, 180 ve 194 metrekare olarak tasarlanıyor. 

DENİZ İSTANBUL MERCAN KONAKLARI FİYATLARI

Dairelerin müstakil bahçelerinin bulunduğu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatları ise 625 bin TL’den başlıyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde banka kredisi ile 10 yıla kadar taksit imkanı sunuluyor. Projede şirket bünyesinde ise 5 yıla kadar vade seçeneği yer alıyor. 2017 yılının son çeyreğinde konut teslimleri yapılması planlanan Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde yere kadar uzanan pencereleri ve Fransız balkonları sayesinde doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırarak, kişi başına planlanan 15 metre yeşil alanın, yapıların arasında planlanan su öğelerinin ve deniz manzarasının doyasıya yaşanmasına imkan veriyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181