Dumankaya'da 60 ay 0 faiz bahar kampanyası!
İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Bahçeşehir'de metroya birkaç dakika uzaklıkta yer alan projede ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Stüdyo, ı+ı ve 2+1 ofis seçenekleri bulunan projede, fiyatlar 219 bin liradan başlıyor.

İSTANBUL'DA DOĞANIN KEYFİNİ DUMANKAYA MOZAİK İLE ÇIKARIN
Sancaktepe'de, sakinlerine doğayla iç içe alternatif bir yaşam alanı sunan Dumankaya Mozaik, geniş balkonları iki bina arası 80 metre mesafesi ve yüzde 70'i yeşil alan konseptiyle öne çıkıyor. 60 ay o faiz bahar kampanyası sayesinde çok cazip fiyatlarla yatırımcısını bekleyen Dumankaya Mozaik'de Stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

RİTİM İSTANBUL'DA BÖLGENİN EN AVANTAJLI FİYATLARI
İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe'de modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul, bölgenin en avantajlı fiyatları ve teslim öncesi 60 ay sıfır faiz kampanyası ile bahar fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan, kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ulaşılabilinir.

YARIM ASIRLIK TECRÜBE
1963 yılında "Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve "sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak" vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Yenişafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181