GYODER Ağaoğlu projeleri kampanyası!
Ağaoğlu Şirketler Grubu projelerinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. İşte o projeler...

My Newwork
10000 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan My Newwork projesi Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu konumlandırılıyor. 200 ofisten oluşan My Newwork projesinde ofisler 106 -ila 172 metreakre büyüklükte tasarlanıyor. Mart 2017'de teslim edilmesi planlanan My Newwork projesi 21 katlı tek bloktan oluşuyor. 80 milyon dolar değerindeki parselde yer alan My Newwork projesi Finans Merkezi'ne de oldukça yakın mesafede. 30 bin metrekare alışveriş merkezi alanı da bulunan My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolar (KDV dahil) dan başlıyor.

My World Europe
3100 daireden oluşan My World Europe projesi 200000 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Hemen teslim avantajı sunan My World Europe projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daireler 73 ila 478 metrekare aralığında tasarlanıyor. Başakşehir Ayazma'da konumlandıırlan My World Europe projesi Arena Residence, Pool Residence, Golf Residence ve villalar bölümlerinden meydana geliyor. 3 bin 80 konut ve 20 villası bulunan My World Europe projesi büyük bir meydan etrafında bitişik olarak konumlandırılmış 6 blokta 1402 konuttan oluşuyor. My World Europe projesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yanı başında yer alıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projelerinde de aynı kampanyayı uyguluyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181