GYODER Babacan Yapı konut projeleri kampanyası!
Babacan Yapı projelerinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. İşte o projeler...

Babacan Premium
Konut ve ticari alanların birarada planlandığı karma bir proje olma özelliği taşıyan Babacan Premium projesi, suit ve home ofislerin yer aldığı Babacan Tower ve rezidans dairelerin yer aldığı 4 bloktan oluşuyor. Toplam 1.216 konutun bulunduğu Babacan Premium 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa ediliyor. 

Babacan Port Royal 
Küçükçekmece Sefaköy'de yükselecek  Babacan Port Royal projesi 16 bin 527 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. 4 blokta 897 konut ve 43 dükkandan oluşan Babacan Port Royal projesinin blokları zemin+11 katlı olarak tasarlanıyor. Babacan Port Royal projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sizlere sunuluyor. Babacan Port Royal projesinde konutların yanı sıra otel ve ticari birimler de bulunuyor.

Babacan Yapı, Babacan Palace projesinde de GYODER kampanyasını uyguluyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181