GYODER Ofton İnşaat projeleri kampanyası!
Gayrimenkul ve turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Ofton İnşaat 31 Ağustos’a kadar geçerli olan kampanya dahilinde yüzde 20 peşin, yüzde 10’u bir yıl sonra kalan yüzde 70’i de 0.70 faizli banka kredisi ile 120 aya kadar vade imkanı sunuyor.
 
Türkiye’ye ve Türk ekonomisine sonsuz bir güven duyduklarını ifade eden Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek  Gayrimenkul sektörü her zaman Türk ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecektir. Bu noktada Ofton İnşaat olarak ekonomimize ve geleceğimize inanıyor, yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.
GYODER’in başlattığı konut kampanyasını sonuna kadar destekliyor ve projelerimizi bu kampanyaya dahil ediyoruz. Sektör oyuncuları olarak bize düşen görev sürekli çalışarak bu zorlu süreci atlatmaya yardımcı olmaktır” dedi.
 
Elysium Serenity Kandilli’de son 15 konut
5 bin 465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen Elysium Serenity Kandilli, toplam 3 blokta 75 konuttan meydana geliyor. Yüzde 85’i satılan Elysium Serenity Kandilli’de fiyatlar 420 bin TL’den başlıyor. 1+1, 1+1+ bahçe dubleksi, 2+1 bahçe ve çatı dublekslerini modüler sistem ile birleştirerek daha büyük metrekareler elde edilebilen Elysium Serenity Kandilli’de son 15 konuta özel satış kampanyası da devam ediyor. Sahile 10 dakika yürüme mesafesinde, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede bulunan  Elysium Serenity Kandilli projesinde, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, buhar odası, otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor.
 
Elysium Art Şişli Eylül ayında teslim ediliyor
Elysium Art Şişli, 26 katlı tek blokta 214 konut 7 ticari alandan meydana geliyor. Proje, 67,90 metrekareden başlayıp kira getirisi yüksek olan 1+1’lerden oluşuyor. Eylül 2016’da teslim edilmesi planlanan projede kalan son 20 adet dairenin fiyatları 765 bin 750 TL’den başlıyor.
 
Şehrin merkezinde yepyeni konut ve ticari alan: Elysium Soul Beyoğlu
Ofton İnşaat, dönüşmekte olan Dolapdere şehir merkezinde ihtiyaç duyulan bağımsız bölüm ve ticari alanlara katkı sağlayacak projesi Elysium Soul Beyoğlu’nda 38 ila 39 metrekare arasında değişen 1+0’lar, alanları 54 ila 81 metrekare arasında değişen 1+1’ler, alanları 80 ila 109 metrekare arasında değişen bahçe kullanımlı 1+1’ler, alanları 77 ila 113 metrekare arasında değişen çatı dubleksli 1+1’ler, alanları 92 ila 117 metrekare arasında değişen 2+1’ler, alanları 122 ila 202 metrekare arasında değişen çatı dubleksi 2+1’ler bulunuyor.  Merkezi noktalara yakınlığı ve ulaşım avantajları ile İstanbul’un bütün güzelliklerini yaşamak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen Elysium Soul Beyoğlu, Taksim bölgesine ve metroya 1 km, Nişantaşı’na 2 km ve 15 Temmuz Şehitleri Köprüsüne 6,5 km mesafede yer alıyor. Eski İstanbul semt dokusunun içerisinde yaşayan bir proje olan Elysium Soul Beyoğlu’nda kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları ile kapalı otopark bulunuyor. 
 
Elysium Miramar Bodrum’da yaşam başladı
Bodrum Kalesi’nin uçsuz bucaksız manzarası ile dikkat çeken Ofton İnşaat’ın Elysium kalitesini Bodrum’a taşıdığı Elysium Miramar Bodrum projesi sahiplerine dört mevsim yaşama konforu sunuyor. 17 dönüm arazi üzerinde inşa edilen proje; sahiplerine sunduğu deniz, doğa, marina ve Bodrum kalesi manzarası ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Havaalanına 30, Bodrum merkeze 1, yat limanı ve sahile 1.4, Marina’ya 1.8 km mesafede olan Elysium Miramar Bodrum; alışveriş merkezleri, marketler ve hastanelere ise yürüme mesafesinde yer alıyor. Ev sahiplerinin kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissetmelerini sağlayacak her türlü detayının incelikle düşünüldüğü projede; her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçesi yer alıyor. Her penthouse dairenin çatı terasında muhteşem manzaralı yüzme havuzu ve kitchenette, giriş kapısı önünde ise bahçeleri bulunuyor. 23 blokta 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse konuttan meydana gelen Elysium Miramar Bodrum’da fiyatlar 561 bin 800 Euro ila 1 milyon 290 bin Euro arasında değişiyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181