İnanlar İnşaat'ın 7 projesinde 0.59 kampanyası!
Konut projelerinde kampanya fırsatlarına bir yenisini daha ekleyen İnanlar İnşaat, projesinde yüzde 0.59 faiz oranı fırsatı ile sizleri bekliyor. İşte o projeler;

Terrace Tema
İstanbul Atakent-Halkalı'da hayata geçirilen Terrace Tema projesinde hemen teslim daireler de yüzde 25 peşinat kampanyasının yanı sıra yüzde 0.59 faiz oranı ile de vadeli ödeme yapılabiliyor. 416 konuttan oluşan Terrace Tema projesi 30 ve 40 katlı 2 kuleden meydana geliyor. Terrace Tema projesinde fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.

Terrace Lotus
Fonksiyonelliğin estetik konsepti ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ​Terrace Lotus projesinde yüzde 10 peşinatın yanı sıra yüzde 0.59 faiz oranı kampanyası da alıcılarını bekliyor. 149 konuttan oluşan Terrace Lotus projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Terrace Lotus projesinde fiyatlar 567 bin TL'den başlıyor. 

Terrace Mix
Yaşam ve yatırımın ideal miksi konsepti ile hayata  geçirilen Terrace Mix projesinde yüzde 25 peşinatın yanı sıra yüzde 0.59 faiz oranı kampanyası da alıcılarını bekliyor. 945 konut ve 27 ticari ünitesi bulunan Terrace Mix projesinde hemen teslim daireler sizlere sunuluyor. Terrace Mix projesinde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor.

Terrace Vadi
Şehir ve doğanın şık buluşması konsepti ile dikkat çeken Terrace Vadi projesi yüzde 25 peşinatın yanı sıra yüzde 0.59 faiz oranı fırsatı da sizleri bekliyor. İstanbul Zekeriyaköy'de yer alan Terrace Vadi projesinde 76 adet konut bulunuyor. Ayrıca Terrace Vadi projesi hemen teslim avantajı sağlıyor.

Terrace Hayat
İstanbul’un butik villa yaşamı konseptine sahip Terrace Hayat projesinde yüzde 15 peşinat kampanyasının yanı sıra yüzde 0.59 faiz oranı ile de vadeli ödeme yapılabiliyor. Hemen teslim proje olma özelliğine sahip Terrace Hayat İstanbul Zekeriyaköy'de konumlandırılıyor. Terrace Hayat projesinde 90 daire bulunuyor.

Terrace Doğa
Konsept olarak 'Orman içinde aile yaşamı'nın benimsendiği Terrace Doğa projesinde hemen teslim dairelerde yüzde 25 peşinat kampanyası başladı. Yüzde 0.59 faiz oranı fırsatı da bulunan Terrace Doğa projesi İstanbul Zekeriyaköy'de konumlandırılıyor. Terrace Doğa projesinde 36 daire yer alıyor.

Terrace Plus
Yeni nesil villa yaşamını sizlere sunan Terrace Plus projesinde yaşam başladı. Yüzde 15 peşinat fırsatını alıcılarına sunan Terrace Plus projesinde yüzde 0.59 faiz oranı kampanyası da bulunuyor. İstanbul Zekeriyaköy'de konumlandırılan Terrace Plus projesinde 52 daire yer alıyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181