İş Bankası anlaşmalı konut projeleri İstanbul!
 Konut kredisinin yüzde 0.98 olarak belirlendiği kampanyaya son olarak İş Bankası'da katıldı. İş Bankası anlaşmalı konut projeleri İstanbul detaylarını sizler için araştırdık.

Faizlerin yüzde 1,78'e düşürüldüğü kampanya kapsamında İş Bankası konut kredisi 0.98 kampanyasında alıcıya 0,98'den faiz oranı, çeşitli vade ve geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkanı sunacak.

İş Bankası anlaşmalı konut projeleri İstanbul listesi için tıklayınız.

Konut satışlarını arttıracak olan kampanyaya katılanİş Bankası konut kredisini yüzde 0,98’e kadar indirerek kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunacak. Hem müşterinin konut alımını kolaylaştıracak olan İş Bankası hemde İş Bankası ile anlaşmalı inşaat firmaları elinde bulunan konut stokunu eritecek. İş Bankası anlaşmalı konut projeleri içerisinde daire alan kişilere 0.98 konut kredisi yanı sıra 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak.​

İş Bankası anlaşmalı konut projeleri İstanbul detaylarını sizler için derledik. 0.98 konut kredisi İş Bankası ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181