İstanbul'da 300 bin TL'ye kadar ev alabileceğiniz projeler!
Markalı konut projesi üreticileri tarafından hayata geçirilen İstanbul'da 300 bin TL'ye kadar ev alabileceğiniz projeler listesini sizler için hazırladık. İstanbul'un avrupa ve anadolu yakasında gün geçtikçe markalı konut projeleri yükselmeye devam ediyor. İşte İstanbul'da 300 bin TL'ye kadar ev alabileceğiniz projeler...

Kiptaş Yeşilce Aydos projesi
Toplam 331 dairenin yer alacağı Kiptaş Yeşilce Aydos projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelecek. 350 araçlık kapalı otoparkın yer aldığı Kiptaş Yeşilce Aydos projesi İstanbul Pendik'te Kiptaş imzası ile hayata geçirilecek. Kiptaş Yeşilce Aydos projesinde daire fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor. Kiptaş Yeşilce Aydos projesi lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Nef Ormantepe
Nef'in Çekmeköy'deki ikinci projesi olan Nef Ormantepe projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlananacağı ​Nef Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de yükselecek. Nef Ormantepe projesinde lansmana özel fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor. Nef Ormantepe teslim tarihi için tıklayınız.

Strada Plus projesi
475 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Strada Plus projesinde 2.500 bağımsız bölüm üretilmesi planlanıyor. Strada Plus projesi daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Strada Plus projesi lokasyon bilgisi için tıklayınız.

NCadde Ateş Corner
18 adet ticari alanın yer aldığı NCadde Ateş Corner projesi Özyurtlar Holding imzasi ile hayata geçiriliyor. 7 bin 161 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen NCadde Ateş Corner projesi İstanbul Esenyurt'ta 3 katlı tek bloktan oluşuyor. NCadde Ateş Corner daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. NCadde Ateş Corner teslim tarihi için tıklayınız.

Kiler Marmara Evleri projesi 
162 bin 247 metrekare inşaat alanına sahip olan Kiler Marmara Evleri projesi 7 blok olarak tasarlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde Kiler GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Kiler Marmara Evleri projesi ​30 bin 396 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Kiler Marmara Evleri projesi daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Kiler Marmara Evleri projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Hava Kent projesi
İstanbul Eyüp'te S.S CVS Hava Kent Yapı Kooparatifi imzası ile hayata geçirilecek olan Hava Kent projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, spor alanları, fitness merkezleri yer alacak. 4 etaptan oluşacak olan Hava Kent projesinde kapalı ve açık otoparkın bulunacak. Hava Kent projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Avrupark Hayat projesi
Kat yükseklikleri 3 ile 13 arasında değişiklik göstereceği Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzası ile yükselecek. 12 blok olarak tasarlanması planlanan Avrupark Hayat projesinin daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181