İstanbul'da yeni konut projeleri 2018!
İstanbul'da yeni konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul'da yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği İstanbul'da yeni başlayan ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. 

İşte İstanbul'da yeni konut projeleri 2018 listesi

Bir Bahçe Çekmeköy
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks dairelerde oluşacak olan projede dairelerin büyüklükleri 78 ila 332 metrekare arasında değişim gösteriyor. Az katlı yatay mimariye sahip olacak olan projede konut alıcılarına açık kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, Lounge alanı, kapalı çocuk oyun alanı, Yürüyüş parkuru, voleybol, basketbol, futbol spor sahası gibi imkanlar sunuluyor. Bir Bahçe Çekmeköy fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Nevbahar Üsküdar
Kalyon İnşaatın ilk yaşam projesi olacak olan projede fitness club, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzundan oluşan sosyal kulüp tasarlanıyor. Modern konutlara sahip olacak Kalyon İnşaat Üsküdar projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daire seçenekleri yer alacak. Nevbahar Üsküdar teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Verra Suites Beykoz
​Tüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek olan Verra Suites Beykoz 100 milyon TL’lik yatırım bedeli ile inşa edilecek. İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılacak olan Tüfekçioğlu Beykoz projesinin konumu ile dikkat çekeceği öngörülüyor. Verra Suites Beykoz nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​İhlas Marmara Evleri 5
Beylikdüzü Yakuplu'da Kiler GYO arsası üzerinde yükselecek olan İhlas Marmara Evleri 5 projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yapay gölet, süs havuzları, sosyal tesis bulunacak. Toplam 6 adet bloğun yükseleceği projede bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlanıyor. 654 bağımsız birimden oluşacak olan proje 31 bin 309 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. İhlas Marmara Evleri 5 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Nef Gaziosmanpaşa projesi
Nef'in yeni projeleri arasında Kandilli, Bayramoğlu ve Bodrum Gölköy projeleri de bulunacak. 2017 yılını 1.5 milyar TL ciro ile kapatan bu yıl için de 2.1 milyarlık ciro hedefi koyan Nef yeni projeler arasında Nef Gaziosmanpaşa projesi yer alacak. Nef Gaziosmanpaşa projesi nerede? Tıklayınız.

İstanbul'da yeni konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. İstanbul'da yeni başlayacak konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181