İstanbul markalı konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği İstanbul markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye genelinde konut satışları 2019 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,5 oranında azalarak 102 bin 236 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 276 konut satışı ve %16,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

Gerek yatırımlık gerekse oturma amaçlı olsun birçok kişi yeni bir ev sahibi olmak istiyor. Bu durumda kişilerin ilk tercih ettiği ve araştırdığı şey markalı konut projeleri oluyor. Bu kapsamda bizde sizler için İstanbul markalı konut projeleri 2019 detayları merak ediliyor.

Anadolu Yakası markalı konut projeleri 2019 listesi;
​Nef Reserve Kandilli
Markalı konut projesi üreticilerinden Nef imzası taşıyan Nef Reserve Kandilli projesi 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak. 1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Nef Reserve Kandilli detayları için Tıklayınız.

Mesa Orman
Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek olan Mesa Orman projesinde 6 blok inşa edilecek. Beykoz konut projeleri arasında yer alacak olan projede 3 blok 6 katlı ve diğer 3 blokta 2 katlı olarak yükselecek. Sosyal imkanlarının planlandığı Mesa Orman projesinde daireler boğaz ve orman manzaralı olarak yer alacak. Mesa Orman projesi detayları için Tıklayınız.

​Çamlıyaka Konakları
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. "Kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak" sloganı ile hayata geçirilecek olan projede konutların alanları 172 metrekare ile 372 metrekare değişim gösterecek. Çamlıyaka Konakları detayları için tıklayınız.

Avrupa Yakası markalı konut projeleri 2019 listesi;
​Has Delta İncirli
Delta Yatırım Holding imzası ile 12 bin 640 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Has Delta incirli Bakırköy projesinde 5 yıldızlı bir otel planlanıyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen Has Delta incirli satılık konutlar 6 katlı 4 blokta yer alacak. Has Delta İncirli detayları için tıklayınız.

Gülmahal Kağıthane
​Gül İnşaat imzası ile 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. 850 metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje dikey mimarisi ile yükseliyor. Gülmahal Kağıthane detayları için tıklayınız.

​Dap Nişantaşı
İstanbul'un en değerli semtlerinden Nişantaşı Teşvikiye'de yer alan Marmara Üniversitesi kampüsünün olduğu alanda yer alacak olan Dap Nişantaşı projesi 25000 metrekare alan üzerinde karma konsepti ile inşa edilecek. Nişantaşı konut projeleri arasında yer alan Dap Yapı Nişantaşı projesi içerisinde konut haricinde mağaza ve dükkanlar yer alacak. Dap Nişantaşı detayları için Tıklayınız.

İstanbul markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 istanbul markalı konut projeleri ve markalı konut projeleri istanbul 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181