İstanbul rezidans konut projeleri!
İstanbul rezidans konut projeleri listesini sizler için derledik. Çalışmaların hızla devam ettiği rezidans projeleri İstanbul seçenekleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul rezidans konut projeleri listesi

NG Residence Basın Ekspres
​İki kuleden oluşan NG Residence Basın Ekspres projesinde 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69 ila 130 metrekare olarak tasarlanıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence İstanbul projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de yer alıyor. NG Residence nerede? Tıklayınız.

Skyland İstanbul
Ev, ofis ve konsept AVM’si ile öne çıkan karma proje olan Skyland İstanbul'da 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçenekleri yer alıyor. Eroğlu imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükselen projede Sky Residence'ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor. Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

​Residence Inn Deluxia
Fitness salonu ve havuz imkanına sahip olan Residence Inn Deluxia projesi Bahçeşehir yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanan projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Teknik Yapı tarafından 164 konut olarak tasarlanan proje lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Residence Inn Deluxia fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Double Diamond
2 blok olarak inşa edilen Katal İnşaat Double Diamond projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Double Diamond Katal İnşaat projesinde toplam 156 konut tasarlanıyor. Elmastan ilham alınarak tasarlanan Katal Double Diamond projesinde açık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve kreş gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. Double Diamond Residence nerede? Tıklayınız.

İstanbul rezidans konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul'da yeni rezidans projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181