İstanbul yeni daire projeleri!
İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yer alan İstanbul yeni daire projeleri listesini derledik. Dolar olarak hesaplandığında İstanbul’un güncel arsa değerinin yaklaşık 2.5 trilyon dolar olduğu çıkıyor. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken İstanbul’da 1 yıllık süreçte arsa değerlerinin yüzde 35 düzeyinde bir artış yaşadı.

İşte İstanbul yeni daire projeleri

İstanbul Anadolu Yakası yeni daire projeleri
Lokum Manzara projesi
Tüm dairelerinin 3+1 seçeneği ile tasarlandığı Lokum Manzara projesinde dairelerin büyüklükleri ise 154 metrekare olarak planlanıyor. Anadolu Yakası konut projelerinde biri olan projede 2 blok yükseliyor. Lokum Manzara projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Zer Tuzla Marina
Zer markasıyla konut projeleri üreten Ceylan İnşaat imzası taşıyacak Zer Tuzla Marina projesinde 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alan tasarlanıyor. Tuzla konut projeleri arasında bulunan Zer Tuzla Marina projesinin dairelerinde deniz manzarası yer alacak. Zer Tuzla Marina daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Avrupa Yakası yeni daire projeleri
Mars 19 konut projesi
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 1+1 daireler 91 metrekare, 2+1 daireler 94 metrekare ile 149 metrekare, 3+1 daireler 185 metrekare ile 211 metrekare, 4+1 daireler 224 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Mars 19 konut projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Torunlar Kayabaşı projesi
49.2 milyon TL arsa değerine sahip olan orunlar Kayabaşı projesi 60 bin 833 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Torunlar Kayabaşı projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cer İstanbul
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Cer İstanbul projesi İstanbul Fatih'te yükselecek. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Cer İstanbul'da konut, ofis ve ticari alanların yer alacak. Cer İstanbul projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Levent
Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede yüzme havuzu ve dinlenme alanları planlanıyor. 495 adet daireden oluşacak olan Zer Levent projesi 5 bin 372 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Zer Levent teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İstanbul yeni daire projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181