İstanbul yeni konut projeleri 2019!
İstanbul yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul 2019 konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte çalışmaların hızla devam ettiği İstanbulda yeni konut projeleri 2019 listesi;

Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap
İstanbul yeni konut projeleri 2019 arasında yer alan ve tıpkı ilki gibi bölgeye değer katması beklenen Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesi Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek. Hasanoğlu tarafından hayata geçirilecek olan Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesi için çalışmalar yakında başlayacak. Satışı kısa bir sürede tamamlanan Banu Evleri Ispartakule 1’in ikinci etabı olan Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap projesinin detayları henüz netlik kazanmadı. Banu Evleri Ispartakule 1 2. etap detayları için tıklayınız.

ZRS Yapı Beykoz Villa projesi
ZRS Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan ZRS Yapı Beykoz Villa projesi Beykoz yeni konut projeleri arasında bulunuyor. 2.470.186,62 metrekare alan üzerine konumlandırılacak olan ZRS Yapı Beykoz projesinde 553 adet villa yer alacak. Yaklaşık 400 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan projede 2237 kişinin yaşacağı planlanıyor. ZRS Yapı Beykoz Villa projesi detayları için tıklayınız.

Deniz Koru Sarıyer
IC Holding ile Yenigün Gayrimenul ortaklığı ile kurulan ICY tarafından hayata geçirilen Deniz Koru Sarıyer ​projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daireler tasarlanıyor. Toplam 682 daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 94 ila 378 metrekare arasında değişim gösteriyor. Deniz Koru Sarıyer detayları için tıklayınız.

Brand İstanbul Park
73.153 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Brand İstanbul Park projesinde 442 daire yer alacak. Ems Yapı tarafından inşa edilecek Ems Yapı Beylikdüzü projesi içerisinde 3 blok olarak inşa edilecek. 156 adet 1+1, 208 adet 2+1, 38 adet 3+1, 22 adet 4+1 daireden oluşacak olan projede residence, suit- ofis blokları yer alacak. Brand İstanbul Park detayları için tıklayınız.

Paşaköy Konsept Sultanbeyli
2508 kişinin ikamet edeceği planlanan Paşaköy Konsept Sultanbeyli projesi Sultanbeyli konut projeleri arasında yer alıyor. Toplam 74.351,36 metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan Paşaköy Konsept projesinde birçok aktivite imkanı bulunacak. 620 konut ve 7 adet dükkandan oluşacak olan projede 13 blok yer alacak. Paşaköy Konsept Sultanbeyli detayları için tıklayınız.

İstanbul yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. 2019 konut projeleri İstanbul ve yeni konut projeleri İstanbul 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181