İşte İstanbul'da deniz manzaralı 10 konut projesi!
Birçok projede sosyal donatılar birbirine benzerken, deniz ve göl gibi doğal olan güzellikler hem projeye değer katıyor hem de alıcılarını cezbediyor. Özellikle İstanbul Boğazı’na nazır paha biçilemeyen dairelerin yer aldığı yalı projelerden ev sahibi olamayanlar deniz manzaralı yüksek katlı projeleri tercih etmeye başladı. İşte inşaatı devam eden ya da teslim sürecine giren deniz manzaralı 10 konut projesini Mehmet Canıtatlı derledi.

Denize sıfır, metrekaresi 8 bin dolar
Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy’de 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle denize sıfır olarak inşa edilen SeaPearl Ataköy’de dairelerin tüm odaları deniz manzarasına görüyor. Metrekare satış fiyatları 8 bin ile 10 bin dolar arasında değişen projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de yapılacak. Projenin 1.5+1 ve 4.5+1 tipinde iki örnek dairesi ise lüksün sınırlarını zorlayacak bir anlayışla müşterilere sunuluyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “2014 yılından bu yana inşaatına ve satışına devam ettiğimiz projemizde merakla beklenen örnek dairelerimizi ziyaret için hazır hale getirdik. Lüks kavramının yeniden yorumlandığı projemiz denize sıfır bir konumda yükseliyor’’ dedi.

Yedimavi’de metrekaresi 13 bin lira
Geçen hafta Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı imzasıyla satışa sunulan karma projede 17’şer katlı 6 blok yer alıyor. Marmara Denizi’ne hakim olan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipi dairelerin metrekare birim fiyatı 13 bin liradan başlıyor.

İstanbul’un yeni mahallesi: Büyükyalı
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığının Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı metoduyla İstanbul Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde geliştirdiği Büyükyalı projesi 111 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor.  Projenin ilk etabında yer alan konutların satışı devam ediyor.

Tual Adalar’da kazanç sanşı
Dağ Mühendislik’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da ‘Hayal Edin…Efsaneyi Keşfet’ sloganıyla hayata geçirilen ‘Tual Adalar 6 bloktan oluşuyor. Kartal metrosunun yanı başında yükselen proje üniversite, hastane ve AVM’lere yakınlığı kadar Aydos ormanı, adalar ve deniz manzaralı konumuyla öne çıkıyor.

Keleşoğlu'nun Ustalık Projesi: Deniz İstanbul
Keleşoğlu Holding, ustalık döneminin en büyük projesini Beylikdüzü sahilinde yapıyor. Bittiğinde 25 bin nüfuslu bir tatil köyünü andıracak DENİZ İSTANBUL projesi 1 milyar dolarlık yatırım değeri ile etap etap inşa ediliyor. Home-ofisler, lüks daireler, konaklar, ticari alanlar ve marinanın yer aldığı proje; İstanbul'un yoğun geçen günlük hayatı içinde yeşilden ve maviden mahrum kalanlara bir fırsat olarak sunuluyor. Deniz İstanbul’da minimum 500 bin lira seviyesinden başlayan farklı tip ve fiyat aralıklarında konutlar ile villalara yer veriliyor.

SİNPAŞ, konforu merkeze taşıyor
10 yılda 10 bin konut satışıyla rekor kıran Sinpaş GYO, Şişli–Bomonti’de Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı Queen Central Park’ta lüksün sınırları zorlanırken balkonlu ve teraslı katlardan Marmara Denizi’ni görmek mümkün.

Propa Vista ile “kullan - öde” sistemi 
Markalı konut sektöründe “Limited Edition” konseptiyle projeler geliştiren Propa, Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansmana çıktı. Tamamı güney cepheli ve Adalar manzaralı evlerde özellikle kapalı mutfak, balkon ve ebeveyn banyo tercihleri göz önünde bulunduruldu. Ayrıca alıcı, evini kişisel tercihlerine göre oluşturabilme özgürlüğüne sahip.

DAP Yapı–Adam Kule
Mimari formunu ve konseptini insandan alan “Adam Kule” projesini İstanbul Dragos’ta inşa eden DAP Yapı, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanları kadar Kadıköy ve Bağdat Caddesi ile Maltepe Sahiline yakın olmasıyla dikkat çekiyor.

Referans Kartal Towers 
Mayıs 2018'de teslim edilmesi planlanan Kiler GYO - Biskon Yapı'nın Kartal’da imza attığı Referans Kartal Towers'da satışlar devam ederken ilk yatırımcılarına kısa sürede yüzde15 prim sağladı. Referans Kartal Towers projesi, sahil yoluna, metroya, Marmaray'a iki dakika mesafede konumlanıyor. Yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi avantajı sağlanan projede fiyatlar minimum 260 lira seviyesinde.

DKY’dan 3 milyarlık  yatırım
2019 sonuna kadar ajandası dolu olan DKY İnşaat, Kartal ile başlattığı dönüşüm projelerine Kağıthane’nin ardından Maltepe, Ataşehir, Yenisahra, Göztepe, Sultanbeyli ve Kadıköy bölgeleriyle devam edecek. Toplamda 3 milyar liralık yatırım planın olan ve cadde konseptli projeleri ile de öne çıkmaya hazırlanan şirketin gündeminde Maltepe –Kartal sahilindeki DKY Sahil projesi var.

RİTİM İSTANBUL’DA MAZAYA İMZASI 
Dumankaya İnşaat’ın 4 yıl önce Maltepe’de başlattığı projenin satış finalini Körfez’in en güçlü gayrimenkul geliştirici olan AL -Mazaya şirketi gerçekleştiriyor. Prenses Adalarına nazır olan dev projede yüzde 20 peşinatla 634 bin 480 liralık 2+1 tipi dairenin sahibi olmak mümkün.

’Manzara Adalar’ da satışlar hızlandı
Son olarak Dubai’deki dev konut fuarına katılan firmanın üç konut ve iki ofis bloğundan oluşan Manzara Adalar projesinde inşaat ve satış süreci hızlandı. 2018’in ilk çeyreğinde teslim edilecek projede 1+0 ile 5+1 arasında farklı tipte daireler yer buluyor.

La Marin Kartal’la dönüşüm
Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat’ın ortak girişimi ile hayata geçirilen adalar ve deniz manzaralı proje, sahil yoluna 75 metre mesafedeki mevcut 6 parseli birleştiren toplam 8200 m2 alan üzerinde inşa ediliyor. Projedeki 108 kat malikinin tamamının güvenoyunun alınıp 6 parselin birleştirilmesiyle ortaya çıkan proje, güç birliğinin simgesi olarak öne çıktı.

Panaroma Suites by KLK Sarıyer’de
İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ bahar aylarında satışa çıkmıştı. 2017’de teslim edilecek olan proje; lokasyonu ile öne çıkıyor.

Adalar ve deniz manzaralı 10 proje
Referans Kartal Towers    (Kiler GYO)
Referans Kordonboyu    (Kiler GYO)
Marinist Kartal    (DAP Yapı)                       
Ritim İstanbul    (Mazaya)
DKY Kartal    (DKY İnşaat)
Horizon    (Dumankaya İnşaat)
Tual Adalar    (Dağ Mühendislik)
Maltepe    (DAP Tango Kule)
Maltepe     (DAP  Burgu Kule)
Çukurova Tower    (Çukurova İnşaat)

Mehmet CANITATLI/Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181