Kampanyalı konut projeleri 2018!
Kampanyalı konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Yeni bir konut arayışında olanlar için inşaat firmaları cazip ödeme seçeneklerinin bulunduğu kampanyalar başlatıyor. Ödeme seçenekleri, peşinat ve faiz avantajı gibi farklı kampanyaların bulunduğu konut projeleri ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

İşte kampanyalı konut projeleri 2018 listesi

Lokum Manzara
Lokum Manzara'da taksitler 2 bin 800 TL'den başlıyor. Lokum Manzara daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Referans Bahçeşehir - Referans Kartal Towers - Referans Kartal Kordonboyu
Kiler GYO tarafından inşa edilen 3 projede '1 odanın lafı mı olur' kampanyası ile 84 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor. Referans Bahçeşehir, Referans Kartal Towers ve Referans Karta Kordonboyu projelerinde geçerli olan kampanyada peşin ödemelerde yüzde 25 indirim uygulanıyor. Kampanya detayları için tıklayınız.

Makyol Santral
Makyol Santral 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Konut alıcıları ayrıca yüzde 5 peşinat imkanının sunulduğu kampanyada taksitler ise 3 bin 250 TL'den başlıyor. Makyol Santral teslim tarihi ve fiyat listesi için tıklayınız.

Siltaş Marina
Siltaş Marina Pendik 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Siltaş Marina daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Roya Nova
Roya Nova'da lansman avantajlı kampanya başladı. Projenin teslimine kadar konut alıcısından peşinat almıyor. Roya Nova Rezidans daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Banu Evleri Ispartakule 2
Banu Evleri Ispartakule 2'de 48 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1'den 4+1'e kadar farklı tip daire seçenekleri bulunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesi 220 daireden oluşuyor. Banu Evleri Ispartakule 2 daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ödül İstanbul
Ödül İstanbul projesinde konut alıcılarına 1+1 daireler için 59 Bin TL peşinat, 48 ay 2 bin 500 TL taksit ödeme ve 59 bin TL teslimde ödeme imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında  2+1 daireler için ise 88 Bin TL peşinat, 48 ay 3 bin 800 TL taksit ödeme ve 88 bin TL teslimde de ödenebiliyor. Ödül İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Uplife Kadıköy
Uplife Kadıköy 100 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında ayrıca 2 bin 500 TL kira desteği konut alıcılarına sunuluyor. Uplife Kadıköy daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kordon İstanbul yeni etap
Kordon İstanbul yeni etap 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında taksitler 2 bin 450 TL'den başlıyor.  Kordon İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Kampanyalı konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181