Kampanyalı konut projeleri İstanbul! Şubat 2018
Yeni bir konut arayışında olanlar için Kampanyalı konut projeleri İstanbul listesini sizler için derledik. İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda birçok markalı projede başlatılan kampanyalı konut projeleri İstanbul daireleri konut alıcılarına sunuluyor. İşte kampanyalı konut projeleri İstanbul

Kampanyalı konut projeleri İstanbul Anadolu Yakası
Marmara Loft
Marmara Loft 120 ay 0,95 faiz kampanyası başladı. İstanbul Kartal'da 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 katlı 2 bloktan oluşan Marmara Loft projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri planlanıyor. Marmara Loft kampanya detayları için tıklayınız.

Dekon Luna
Dekon Luna​'da 15 bin 500 TL'den başlayan peşinat kampanyası başladı. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan ​Dekon Luna projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ila 116 metrekare arasında değişiyor. Dekon Luna kampanya detayları için tıklayınız.

Ondörtüç Pendik
Ondörtüç Pendik'te 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler seçenekleri bulunan Ondörtüç Pendik projesi 8 bin 878 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Ondörtüç Pendik kampanya detayları için tıklayınız.

ARY Mevsim Sancaktepe projesi
ARY Mevsim Sancaktepe projesinde firma finansmanında 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ARY Mevsim Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ila 138 metrekare arasında değişiyor. ARY Mevsim Sancaktepe projesi kampanya detayları için tıklayınız.​

Kampanyalı konut projeleri İstanbul Avrupa Yakası
Semt Bahçekent
Semt Bahçekent'te 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan Semt Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Semt Bahçekent kampanya detayları için tıklayınız.

Karat 34 
Karat 34'te 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Karat 34 projesi 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari üniteden oluşuyor. Karat 34 kampanya detayları için tıklayınız.

Köy projesi
Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 467 bin metrekare arsa alanında inşa edilen Köy projesi Siyahkalem Mühendislik İnşaat imzası taşıyor. Köy projesi kampanya detayları için tıklayınız.

Ebruli Ispartakule
Ebruli Ispartakule'de 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 4 ila 28 katlı 10 bloktan oluşan Ebruli Ispartakule projesi 724 daireden oluşuyor. Ebruli Ispartakule kampanya detayları için tıklayınız.

Kampanyalı konut projeleri İstanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181