Kiptaş'tan dar gelirliye 2016 konut projeleri!
Kiptaş 2016 yılında İstanbul’da dar gelirlilere yönelik 7 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ İSTANBUL PROJELERİ 2016
Hadımköy'de 2 bin sosyal konut
Silivri'de yaklaşık 2 bin sosyal konut
Büyükçekmece'de yaklaşık 2 bin 500 sosyal konut
Bahçeşehir'de bin 800 konut (1.300 adet memurlara özel)
Esenler'de 80 bin konutluk dev proje
Pendik'te çalışmalar devam ediyor
Başakşehir İkitelli'ye yakın bölgede dönüşüm projesi

BAŞVURU ŞARTLARI

Peki Kiptaş başvuru şartları neler? Kiptaş başvurusu nasıl yapılıyor?
-Kiptaş başvuru şartları arasında 5 yıl oturma ve satamama şartı var.
-Kiptaş İstanbul projelerine başvuruda bulunabilmek için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşın İstanbul'da ikamet ediyor olması gerekiyor.
-Yine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşın üzerinde kayıtlı bir gayrimenkul olmaması gerekiyor.Kiptaş başvuru şartları detaylı olarak ilgili projenin satış duyusunda da belirtiliyor.

NASIL YAPILIYOR?
Kiptaş başvuruları ilgili projenin satış duyurusunda belirtilen satış noktasına yapılıyor. Kişi kendi adına başvuruda bulunuyorsa kimlik ile, vekil sıfatı ile başvuruyor ise noterden alınmış özel vekaletname ile başvuruda bulunabiliyor. 

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nebahat sancar 8 yıl önce

Allah rızası için kadir abim bize yardım et 20 yıldır kiracıyım kayınvaldem akp ye oy verdiğimiz için bize küsler bizim kimsemizde maddi imkanımızda yok eşim emekli çalışamıyor iki kızım var kira veriyorum çocuk okutuyorum fatura ödüyorum diyeceksiniz nasıl geçiniyorsun bir maaşla bir ben bir Allahım biliyor nasıl zorlandığımı ama gururumdan kimseyede söylemiyorum sizleri daha yakın gördüğüm için size yazıyorum bir evim olsun hayırlılısıyla kuru ekmek yesem umurumda olmaz yemiyor içmiyoruz kira veriyoruz Allahım sizi başımızdan eksik etmesin sizde bize yardım edin. Allahım sizi kötülerden korusun kötülere fırsat vermesın

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bu ülkede en zor şey kira Allah düşmanımı kiracı yapmasın bu fırsatcı ev sahiplerine fırsat vermesin Allahım bu devlet yaparsa bu garibanları ev sahibi yapar işAllah Allah herkesin yardımcısı olsun

Avatar
Salih usta 8 yıl önce

Başvurular ne zaman başlıyor ?

Avatar
Hasan dönmez 7 yıl önce

2016 2017 prejniz ne zaman başlıyor liyor

Avatar
Havva 7 yıl önce

Daire fiyat larını öğrenmek istiyorum 2+1 ve 3+1 ve met re kareler nedir balkonumu dur balkonlu olmasını tercih ediyorum.

banner182

banner181