Lansmana özel fiyatlarla ev alabileceğiniz projeler! Ekim 2016
Eylül ve Ekim ayları itibari ile satışa çıkan projelerde lansmana özel fiyat avantajları alıcı ile buluşuyor. İşte lansman fiyatı fırsatı sunan konut projeleri;

Bodrum Varyap Yalıkavak 
Varyap imzası ile hayata geçirilen Bodrum Varyap Yalıkavak projesi satışa çıktı. 100 milyon euro yatırım değerine sahip Bodrum Varyap Yalıkavak projesinde lansmana özel fiyatlar alıcılarına sunuluyor. 22 dönüm alan üzerinde yükselen projede 60 adet rezidans ve 110 odalı bir otel yer alıyor. Yaşamın 2018'de başlayacağı Bodrum Varyap Yalıkavak projesinde daire fiyatları 390 bin ile 1.2 milyon euro arasında değişiyor.

Bodrum Varyap Yalıkavak detaylı bilgi için tıklayınız.

Yedi Mavi 
Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığı ile yükselen Yedi Mavi projesi satışa sunuldu. TOBB'un Zeytinburnu arazisi üzerinde yaptığı Yedi Mavi projesinde 1047 rezidans, ofis, AVM ve apart otel bulunuyor. Haziran ayında ön satışa çıkan projenin lansman öncesi yüzde 18'lik satışı yapıldı. Yedi Mavi projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 13 bin liradan başlıyor.

Yedi Mavi detaylı bilgi için tıklayınız.

Toya Next
Toya Gayrimenkul tarafından inşa edilen Toya Next projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. stanbul Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Toya Next projesi 300 milyon lira yatırımla 19 dönüm arsa üzerinde hayata geçiyor. 1200 ön talep alınan Toya Next projesinde 488 konut ve 7 bin 500 metrekare ticari alan bulunuyor. Projede lansmana özel metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Toya Next detaylı bilgi için tıklayınız.

Mina Towers
Başaran Gayrimenkul tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Mina Towers da satışa yeni çıkan projeler arasında yer alıyor. Mina Towers projesi 1500 konut ve 95 ticari bölümden oluşuyor. Mina Towers projesinde lansmana özel metrekare fiyatları ortalama 7 bin 400 TL'den başlıyor.

Mina Towers detaylı bilgi için tıklayınız.

Nidapark Kayaşehir
Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir'de satışlar başladı. İstanbul Kayabaşı'nda inşa edilecek projede 320 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konut, ofis ve alışveriş merkezi ile birlikte toplam 1233 birim yer alıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde fiyatlar 453 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Kayaşehir detaylı bilgi için tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında yapılacak Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Kazlıçeşme'de inşa ediliyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede ev fiyatları 1 milyon liradan başlıyor. Metrekare fiyatları 13 bin liradan başlıyor, 25 bin liraya kadar yükseliyor.

Büyükyalı İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Rota Mavi
APG İnşaat'ın yeni projesi Rota Mavi satışa çıktı. İstanbul Kartal'da konumlandırılan Rota Mavi projesinde iki blokta 188 konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. Rota Mavi projesinde lansmana özel 1+1 daire fiyatları 239 bin liradan başlıyor. 120 ay yüzde 0.70 faiz oranı ile taksit imkanı sunulan Rota Mavi Kartal projesinde 36 ay vade farksız taksit alternatifi de bulunuyor.

Rota Mavi detaylı bilgi için tıklayınız.

Bahçeyaka Ispartakule
Sur Yapı tarafından inşa edilen Bahçeyaka Ispartakule projesi de geçtiğimiz Eylül ayında satışa çıkan projeler arasında. 220 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Bahçeyaka Ispartakule projesi Ispartakule'de yer alıyor. 21 dönüm arsa üzerinde 57 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede daireler lansmana özel yüzde 10 artı yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bahçeyaka Ispartakule detaylı bilgi için tıklayınız.

Nef Bahçelivler
Nef, Mes Turkuaz ve Ziylan ortaklığında hayata geçirilen Nef Bahçelivler projesinin satışları Ekim atı itibari ile başladı. İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler’de Real Market arazisi üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde yaklaşık 700 konut yer alıyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 60 ay 0 faiz, 120 ay 0.32 faiz oranı ile taksit imkanı sunulan Nef Bahçelievler fiyatları 590 bin TL’den başlıyor. 

Nef Bahçelivler detaylı bilgi için tıklayınız.

Rönesans Maltepe projesi 
Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesi 7 Ekim’de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Maltepe’de  41 bin 725 metrekare alan üzerinde inşa edilen Rönesans Maltepe projesinde toplam 230 konut yer alıyor. Projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin Mart 2018’de yapılması planlanan Rönesans Maltepe fiyatları 450 bin TL’den başlıyor.

Rönesans Maltepe projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Transform Fikirtepe
Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığında Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 14 Ekim’de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Toplam bin 190 konuttan oluşan Transform Fikirtepe projesinde stüdyodan 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Projenin fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Transform Fikirtepe ön talep formu için tıklayınız.

Marmarams Ataşehir
Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams Ataşehir projesi lansman dönemine girdi. Toplam 240 konuttan oluşan Marmarams Ataşehir projesinde büyüklükleri 57 ile 232 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4+1  konut seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin Eylül 2018’de yapılması planlan Marmarams Ataşehir fiyatları 298 bin TL’den başlıyor. 

Marmarams Ataşehir detaylı bilgi için tıklayınız.

We Haliç projesi 
Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinde ön talep toplama süreci başladı. Ekim ayında resmi satışlarına start verilmesi planlanan We Haliç projesinde 130 bin 194 metrekare satılabilir alan bulunuyor. Toplam bin 600 konuttan oluşan We Haliç projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 

We Haliç projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Propa Vista Kartal
Propa İnşaat tarafından inşa edilen Propa Vista Kartal projesi Kartal’da hayata geçiriliyor. Ekim’de yeni satışa çıkması planlanan Propa Vista Kartal projesinde toplam 262 konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alan projede fiyatlar ise henüz açıklanmadı. 

Varyant Plus
Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka’da hayata geçirilen Varyant Karşıyaka Plus projesi de lansmana özel fiyat avantajları sunuyor.Varyant Karşıyaka Plus projesinde büyüklükleri 74 ile 215 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Toplam 132 konuttan oluşan Varyant Plus projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Varyant Karşıyaka Plus projesinde konut teslimlerinin ise Kasım 2017’de yapılması planlanıyor. 

Varyant Plus detaylı bilgi için tıklayınız.

Belgrad Life Villa
Metal Yapı Konut güvencesiyle hayata geçirilen Belgrad Life Villa projesi de Ekim 2016'da yeni satışa çıkacak konut projeleri arasında yer alıyor. 10 bin metrekare alan üzerinde yer alan Belgrad Life Villa projesi toplam 42 villadan oluşuyor. Projede büyüklükleri 150 ile 285 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Ekim ayında resmi satışların başlaması planlanan Belgrad Life Kemerburgaz projesinde teslimlerin ise Aralık 2018’de yapılması planlanıyor. 

Belgrad Life Villa detaylı bilgi için tıklayınız.

Artı Tarabya
Artı Tarabya projesi Açı İş ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 18 Ekim’de görücüye çıkmaya hazırlanan Artı Tarabya projesinde büyüklükleri 54 ile 288 metrekare arasında değişen 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin Temmuz 2017’de yapılması planlanan Artı Tarabya fiyatları 300 bin dolardan başlıyor 1 milyon 350 bin dolara kadar yükseliyor. 

Artı Tarabya detaylı bilgi için tıklayınız.


ArmaMenta
Okkalar İnşaat imzası taşıyan ArmaMenta projesi lansman fiyatları ile dikkat çekiyor.  İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilen ArmaMenta, Aydos Ormanı'nın yanında yer alıyor. Doğal yaşam konseptinin öne çıktığı projede 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 158 konut inşa ediliyor.

ArmaMenta detaylı bilgi için tıklayınız.


Emlak Konut
Emlak Konut GYO; Ankara, Kocaeli ve Niğde'de orta ve orta gelir grubunun altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekim sonunda satışa sunacak. Arsa alımlarına da devam eden Emlak Konut GYO'nun Halkalı ve Nişantaşı'nda 2 milyar 277 milyon lira bedelle arsalar aldığı ve 3. havalimanı güneyinde 3.5 milyon metrekare arsasının olduğu da biliniyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181