MaaNaa projeleri fiyat!
Ram Gayrimenkul imzasıyla çeşitli lokasyonlarda yükselen MaaNaa 19 Fenerbahçe, MaaNaa 09 Cadde, MaaNaa 34 Etiler, MaaNaa 49 Etiler, MaaNaa E-5 Ofis Park projelerinde fiyatlar 300 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor. 

MaaNaa markalı konut projelerinde daire sayısı 20 ile 60 arasında yer alırken, 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Daire büyüklükleri 45 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiklik gösteren MaaNaa markalı konut projelerinde net - brüt farkları yüzde 75-85 oranında seyrediyor.

MaaNaa projelerinde dairelerin brüt alanlarına ise; bulunduğu katın, kat holü - merdiven gibi ortak mahallerinden aldığı pay haricinde, kalan bodrum katlarda inşa edilen kapalı otopark alanları, teknik alanlar, sığınak gibi ortak hacimlerin metrekareler dahil edilmiyor.

MaaNaa iletişim!
Adres: İçerenköy Mah. Değirmenyolu Cad. Kutay İş Merkezi No:18 B Blok K:1 Ataşehir/ İstanbul
Telefon: 0216 469 86 74
Web:
 www.ramgmy.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181