Oyak yeni konut projeleri İstanbul!
Türkiye genelinde 35 projede, 11.603 adet konut inşaatını tamamlayarak teslimlerini gerçekleştiren Oyak yeni konut projeleri İstanbul detaylarını sizler için araştırdık.

Bu güne kadar sadece Oyak üyelerine yönelik konut projeleri gerçekleştiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurarak gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Birçok projeye imzasını atan Oyak yeni konut projeleri İstanbul dışında ayrıca Ankara'da Oyak Ballı Kuyumcu projesi, Oyak Göksupark, İzmir'de ise Oyak İzmir Urla projesini inşa edecek.

Oyak yeni konut projeleri İstanbul detayları ise şu şekilde; 

Oyak Ayazağa projesi 
 22 bin 444 metrekare ticaret ve konut alanına sahip olacak olan Oyak Ayazağa projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Brüt 30 bin 595 metrekare alan üzerinde üzerinde inşa edilecek olan Oyak Ayazağa projesi İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek. Oyak Ayazağa projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Oyak Başakşehir projesi
333 bin 206 metrekare emsale esas inşaat alanı bulunan Oyak Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek. Oyak İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3. etap projesi 187 bin 507 metrekare arsa alanı sahip. Oyak Başakşehir 3. etap projesi nerede? Tıklayınız.

Oyak Dragos
Dikey mimariye sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Maltepe'de 30 bin 852 metrekare alanda üzerinde inşa edilen Oyak Dragos projesi 414 konuttan oluşuyor. Toplam inşaat alanı 162 bin 513 metrekare olan Oyak Dragos projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Oyak Dragos projesi nerede? Tıklayınız.

Oyak yeni konut projeleri İstanbul detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebiliriniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181